Mămica și tăticul

(proză arhiscurtă din ciclul Ficțiuni Reale, pe tema „Mămica și tăticul”)

Am 6 ani și sunt singur la părinți. La sfatul prietenei mele Alina, care are două surori mai mici, am înțepat mijlocul fiecărui pachețel Durex din noptieră cu vârful unui ac. Durex sunt un fel de baloane pentru adulți. Nu știu cum, dar magia a funcționat: peste câteva săptămâni, mama și cu tata m-au întrebat dacă vreau un frățior. Cum așa? m-am prefăcut mirat. Îl va aduce barza. Dar cum poți face comandă la o barză? Au zis că-mi explică după ce mai cresc. Alina are dreptate: oamenii mari nu au habar de nimic.

5 Replies to “Mămica și tăticul”

 1. Foooarte drăguță poveste!
  Alina e tipa aia cu două surori mai mici care te-au pus să dai chiloții jos? Bine, nu contează!
  Pachețelul de prezervative Durex conține 3 bucăți. Rulate și alăturate. Înțepatul la mijlocul pachetului nu garantează perforarea vârfului prezervativului din mijloc. Garantează o perforare. Care, atunci când aplici prezervativul pe membrul erect se lărgește ca atunci când încalți un ciorap de mătase cu fire trase. Utilizatorul observă. Dacă utilizatorul se face că nu observă, înseamnă că-și dorea al doilea copil. Dacă și-l dorește cu tot dinadinsul iar mămica nu, atunci înțeapă chiar el prezervativul, în centrul săculețului colector de spermă. Discret, ca să nu observe consoarta. Numai că jetul ejaculator are presiune și ajunge în vaginul consoartei lăsând în urmă o senzație de umezeală suspect de evidentă.
  După „întâmplare”, consoarta se duce obligatoriu la baie să urineze și simte că ceva curge și din vagin. Uneori pierderea vaginală precede urinarea, fiindcă, excitația produce în zonă un mic edem care presează meatul urinar și urina mai întârzie. (Sper că mă descurc la zero vulgaritate!)
  Concluzie: apariția unei sarcini în baza unui prezervativ spart de Gigelul care vrea un frățior e un mit urban.
  Dar, repet, povestirea e drăguță și netributară celor aprox. 500 de caractere.

 2. Alina e tipa aia cu două surori mai mici care te-au pus să dai chiloții jos? Bine, nu contează!

  Povestirea e pur fictivă. Până și numele de Alina este fictiv. Mai știi bancurile cu Alinuța?

  Pachețelul de prezervative Durex conține 3 bucăți. Rulate și alăturate. Înțepatul la mijlocul pachetului nu garantează perforarea vârfului prezervativului din mijloc.

  Mă faci să mă întreb dacă nu am încurcat ciclul „Ficțiuni Reale” cu „Hercule Poirot”. Dar o să intru în joc. Poate cutia Durex conține 3 pachețele (folii), fiecare cu câte un prezervativ. Poate, dacă nu e sigilată sau este începută, foliile se pot scoate, înțepa la mijloc foarte fin cu vârful unui ac și apoi pune la loc. Sigur că asta nu garantează nimic, dar nu suntem la bancă, să cerem garanții. Te-ai gândit că poate i-a ajutat puțin și norocul (pe copiii din poveste)?

  Numai că jetul ejaculator are presiune și ajunge în vaginul consoartei lăsând în urmă o senzație de umezeală suspect de evidentă.

  Dacă gaura/fisura e foarte mică, jetul rămâne înăuntru, că prezervativul este elastic și conceput să reziste în condițiile respective (și nu pui pe el o presiune gigantică). Dar, nemaifiind închis etanș, poate că o mică picătură iese. Știi cum zic?

  Concluzie: apariția unei sarcini în baza unui prezervativ spart de Gigelul care vrea un frățior e un mit urban.

  Nu știam că există mitul ăsta urban. Credeam că mi-a venit o idee originală. Când colo…

  M-am uitat pe Wikipedia. Cică prezervativele masculine au o eficiență contraceptivă de 87%. Cele bune, neperforate. 🙂 Deci, nici măcar prezervativul prefect nu garantează nimic.

 3. M-am jucat, Aldus, așa cum te joci și tu, când despici firul în patru! 🙂
  Chiar nu știai basmul cu găurit prezervativ pentru a-i pune fraierului un copil de gât?
  Da, procentul ăla de numai 87% e așa de mic fiindcă prezervativele se pot sparge/rupe/pierde în vagin. Sau se aplică prea târziu… Și cred că e nițel artificial scăzut de producători ca să „n-avem vorbe la proces”.

 4. @vax-albina

  Erau pentru Renata. 🙂

  @Renata

  Eu despic firul în patru într-un mod înțelept. 😀 Nu doar caut nod în papură.

  Nu știam „basmul” respectiv. Dar știam că unele femei urmăresc să îl lege pe soț (sau pe bărbat) printr-un copil. Găurirea prezervativului îmi pare o idee oarecum originală. Presupun că, dacă vrei să-ți pui mintea, există o mie și una de variante prin care poți rămâne gravidă.

  Nu-mi dau seama cum ar putea să-i ajute la un proces. Că nu-i dau în judecată 13% din locuitorii unei comunități, într-un proces colectiv.

Leave a Reply