Anteniștii (anti)vacciniști

Cumva, recent am scris mai des pe blog, iar aseară WordPress mi-a zis că am 6 zile de postări consecutive și keep up the good work. Dar astăzi n-am chef să scriu. Drept care fentez cu un copy/paste al unei postări de pe Facebook ce constă într-o captură de ecran și un comentariu. Mai întâi, poza:

Gâdea

Și acum textul:

Unde să îi plasezi pe ăștia, pe cei mai înfocați și cei mai bine plătiți agenți ai propagandei pandemice, anteniștii, aceia care amenințau populația cu moartea de zeci de ori pe zi, filmau coșciuge, înfierau și îi blestemau pe cei care ezitau să se înțepe și îi aduceau în studiouri, ca să-mpingă oamenii spre seringă, pe cei mai nenorociți securiști și pupincuriști, mulți dintre ei fiind la granița cu psihopatia, dacă nu cumva bine trecuți dincolo. Românul zice “nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase”, doar că nu usturoi mâncau ăștia cu polonicul dimineața, la prânz și seara. Când îi vezi azi că parcă s-au născut ieri și descoperă cu mirare că cineva, nu se știe cine, a împins oamenii spre moarte și beteșuguri, cauți categorii morale în care să-i plasezi înainte de a-i trimite în flit sictir. Ceva între “Mi-a mâncat pisica trecutul rușinos” și “A ieșit banu’? Mi se rupe!”. Pe scurt, grețos. A se da cu lămâie sau ceva.

Sper că sunteți bine, cei care v-ați vaccinat, că prin jurul meu nu toți au fost. Și da, statul a acordat, din câte am înțeles, doar în prima tranșă vreo 80 de milioane de euro principalelor trusturi media ca să promoveze zeama respectivă. Iar acum pun titluri cu „ce nu s-a spus despre vaccinul anti-covid”. Adică cine s-o fi spus? Că independenții care o spuneau erau vânați pentru „zădărnicirea eforturilor de combatere a pandemiei” și înfierați în mass-media.

Cu toate astea, pentru cei care n-au murit, viața merge mai departe. Și pentru că e vineri, vă pun o muzică drăguță, ca să mai uitați de griji, și vă urez un weekend frumos. Seven days and counting, hmm? 🙂

6 Replies to “Anteniștii (anti)vacciniști”

 1. E ușor să critici atunci când nu trebuie să călătorești pentru job. Când stai pe popou și doar dai lecții pe rețele.

 2. Da, e greu să reziști când șeful, guvernul, statul pune presiune pe tine să te vaccinezi. Dar sunt și foarte mulți care s-au vaccinat din convingere și care îi numeau pe antivaxeri idioți.

 3. Ne-am cam obisnuit cu hotul care striga “hotii!”
  Si nu e vorba numai de acel Betty Boop de la Antena 3, ci de sefii lui din CNN. Cea mai corupta retea de stiri false. Nu-i vorba ca si scindura aia de Ursula, la fel de corupta si al carei sot avea interese mari la Phizer, era piua-ntii in recomandarea zemei bordeleze. Vorba marelui “filosof”, Gates, “suntem prea multi”, mai ales aia care maninca si nu mai produc, dupa ce au produs o viata-ntreaga. Cu cit mai putini vor scapa, cu atit mai bine.
  Eu nu m-am si nu ma voi vreodata cu “experimente”. Cine doreste, n-are decit, il aplaud intrucit isi asuma un risc intru salvarea celorlalti. Pai nu?

 4. Nici eu nu m-am vaccinat, însă alții din jurul meu s-au vaccinat și apoi au avut de suferit.

  Vezi de exemplu graficele 2 și 3 de aici, cu comparații între numărul de miocartide și pericardite apărute în urma vaccinări anti-covid versus în urma tuturor vaccinurilor antigripale de când se fac ele, în SUA, și cu numărul de miocardite și pericardite raportate pe ani.

 5. Eu le-am citit Aldusescule, cei care s-au vaccinat le ignora. Spre deosebire de ei am citit si stirile independente, nu doar pe cele dictate de politic. Am si scris pe blog, dar mai mult de atit ce sa fac? Am prieteni care s-au injectat in draci si care-mi replicau ca plec urechea la toate zvonurile lansate de conspiratori fara a se obosi sa le citeasca, macar. Stiu ca au fost si multi constrinsi sa o faca, dar marea masa a injectatilor au facut-o benevol. Si inca mai exista din cei ce sunt convinsi ca vaccinul le-a salvat viata, desi au fost bolnavi de vreo doua-trei ori in perioada aceea.

 6. Mai mult de atât nu ai ce face. Fiecare e responsabil pentru propriile acțiuni.

Leave a Reply