Secretul nemuririi

Citită ieri pe Facebook, la Orlando Nicoară:

Un miliardar american de 45 de ani vrea să demonstreze că procesul îmbătrânirii poate fi controlat. El urmează un regim strict, care include o dietă controlată, exerciții fizice și proceduri medicale pentru a-și aduce toate organele, pielea, tendoanele, dinții, părul, penisul și anusul la nivelul la care erau când avea 18 ani. Costul anual al procedurilor este de $2 milioane, implicând o echipa de 30 de doctori, în acest moment inima fiind la nivelul vârstei de 37 ani, pielea la 28 de ani, iar capacitatea plămânilor a ajuns la cea a unui tânăr de 18 ani. (Bloomberg)

Și intelectul îi este undeva pe la grădiniță.

PS: Asta-i o sursă inepuizabilă de scenarii de proze. Iată unul: timp de 20 de ani face eforturi, ține regim și se întreține prin tot soiul de proceduri genetice, chirurgicale și medicamentoase foarte costisitoare, după care într-o seară merge la un chef și îl calcă o mașină sau alunecă pe o coajă de banană și moare.

7 Replies to “Secretul nemuririi”

 1. Si…Sufletul…!?…
  “Oricine va vrea să-şi scape viaţa o va pierde, dar oricine îşi va pierde viaţa pentru Mine o va câştiga.
  Şi ce ar folosi unui om să câştige toată lumea, dacă şi-ar pierde sufletul? Sau ce ar da un om în schimb pentru sufletul său?”

 2. @Aldus
  Orbii cred fara sa vada,
  în cuvinte ce se spun.
  N-au nevoie de dovada,
  lui Dumnezeu se supun…

 3. @Vero

  Cred că ai dreptate. Sau un secret al naivității puerile fără maturizare. 🙂

  @Iosif

  Tu crezi?

Leave a Reply