Plecăciune – Ligia Deca

După cum știți iar dacă nu știați aflați acum, noul ministru al Educației este o ea. O cheamă Ligia Deca, are în jur de 40 de ani, a absolvit Facultatea de Navigație și Transport Naval din cadrul Universității Maritime Contanța, are ceva titluri de master și doctor în științe politice și în ultimii ani a fost consilier prezidențial.

Ligia Deca 1

Pe mine acum mă interesează strict imaginea ei. Nu mă interesează ce poate – lăsați-mă cu astea: o să continue munca antemergătorilor ei, după cum a spus. Și nici nu mă interesează plecăciunea pe care a făcut-o în fața președintelui. E vreun element de noutate aici? În schimb, sunt foarte curios dacă ce poartă ea acolo e o fustă sau o pereche de pantaloni. Îmi aduc aminte că am mai avut un doctor academician de renume mondial pe vremea căruia sexualitatea era un subiect tabu, dar până și ei i se vedeau gleznele. Ce fustă o fi și asta, până la pământ?

Ligia Deca 2

Derulând cadru cu cadru clipul de mai jos, misterul s-a lămurit: nu e o fustă, sunt niște pantaloni! Putem răsufla liniștiți, Educația este pe picioare bune.

6 Replies to “Plecăciune – Ligia Deca”

 1. Nu e usor sa fii o ea,
  Când stii ca el e mai puternic.
  Te pleci ades pîn’ la podea,
  Chiar daca el nu este…vrednic… 🙂

 2. Băi Iosife, ce tot îți schimbi nick-ul mereu? Alege-ți un pseudonim și rămâi la ăla, nu mă pune la aprobat comentarii de la noi și noi personalități virtuale.

 3. Aldus, se zice că nu haina face pe om, dar în cazul de față…
  Eu cred că i-a făcut președintele o surpriză, n-a anunțat-o decât cu 10 minute înainte că urmează s-o numească ceva (cred, spre scuza ei, că nu i-a specificat ce), și femeia, în disperare, a smuls niște pantaloni de-ai soră-sii de pe spătarul scaunului și-un sacou de-al soacră-sii, ăla cu care se duce baba la biserică, duminica și s-a prezentat la ordin.
  Pantalonul evazat, e drept, trebuie să acopere vârful și tocul pantofului, deci se poartă cu toc înalt, nu cu șenilele alea care se zăresc în poza numărul 1, poate e încălțată pentru manevre militare marine sau submarine, nu știu, dar e ceva de vise rele! Pe urmă, există niște proporții, cât de evazat poate fi un pantalon evazat… Pentru asta e indicat încă de când duci metrajul la croitoreasă să știi ce vrei să-ți faci: fustă, fustă pantalon, pantalon evazat.
  Aș putea să fiu mai rea ca Dana Budeanu în momentul ăsta, dar altceva e interesant: Șefu ăl mare își pune o consilieră ministru. Deci o sinecuristă. Pune o navigatoare la învățământ. Să mai zică cineva că USR-ul își punea chelneri și videochatiste în posturi cheie!
  Ultimul aspect: cine vrea să se ducă dracului de tot Învățământul în România? Păi cum să conduci Învățământul din sala mașinilor?!

 4. Să înțeleg că dacă apărea cu minijupa și cu țâțele la vedere erai pe spate……ei aș ce ar mai fi fost la gura ta Alduse oricum ar fi apărut nu te mulțumea că așa ești tu veșnic nemulțumit. Era îmbrăcată decent și in trend, fusta pantalon este ceva special oarecum între izmeana și fustana nu intru în amănunte că oricum tu nu cunoști stilul flower power sau budi-pudi….

 5. @Renata

  > Eu cred că i-a făcut președintele o surpriză, n-a anunțat-o decât cu 10 minute înainte că urmează s-o numească ceva…

  Zici? Ar fi fost bine așa. Eu cred însă că n-are scuza asta și că așa e ea de felul ei, cum o vedem în poze și clip.

  > Ultimul aspect: cine vrea să se ducă dracului de tot Învățământul în România? Păi cum să conduci Învățământul din sala mașinilor?!

  Învățământul e varză, dar acum va fi varză murată. Adică băgată la apă. 😀

  @Stil

  Dimpotrivă, o îmbrăcăminte sexy ar mai fi salvat-o…

Leave a Reply