Într-o epocă în care tradițiile străvechi ale omenirii sunt amestecate cu știința modernă și filosofia de curentul New Age, una din două persoane este „life” sau „spiritual coach” iar astrologul de serviciu îți spune la televizor cum va fi ziua de azi, dăm peste tot felul de pretenții cu iz profetic: fie că Putin e susținut de niște extratereștri, fie că Nostradamus a prezis exact lucrurile prin care trecem acum, fie că dacă nu distribui acest articol la minim 7 persoane vei avea ghinion 7 ani. Ultima chestie interesantă auzită de mine e următoarea:
Citite invers, cifrele anului „2022” devin „iod iod orez iod”. Asta înseamnă că vor intra și chinezii în război?
Subiectul e interesant, având în vedere faptul că anul acesta am năvălit în magazine și farmacii căutând pastile cu iod. Toate cifrele anului curent au o semnificație citite invers, trei dintre ele sugerează războiul (iodul) iar a patra nu-i foarte departe, sugerând o posibilă angajare a Chinei într-un conflict cu potențial mondial. Iată cum ne vorbește universul prin semne, numai ochi să avem pentru ele!
Asta până când realizăm că anul „2020” se citește de asemenea „orez iod orez iod”. Și, chiar dacă, la început de pandemie, lumea și-a făcut provizii de orez, iod n-a cumpărat nimeni. Iar anul „2000” inversat se citește „orez orez orez iod”. Și asta doar în limba română. Nu știu rusă și cu atât mai puțin ucraineană, dar am serioase dubii că-n limbile respective inversarea cifrelor „2022” are vreun sens.
But then again… poate universul le vorbește doar românilor.
Alduse, tu ai cumparat iod sau nu ai cumparat iod? Dar ulei, ai cumparat ulei sau nu ai cumparat ulei? Dar miel, ai cumparat miel sau nu ai cumparat miel? Dar, dar dar, Calul de dar nu se cauta la dinti, unele lucruri le luam ca atare…..
Iti dai seama anul 1111 ce semnificatie seaca a avut?? 😛
Stai să-ți explic că probabil ai citit la mine și iti sunt dator ( mă rog si sora-mea îmi e datoare ca ea mi l-a trimis dar asta o rezolvăm în familie)
Iodul este si un simbol pentru tratament/ interventie medicala si tratamentul cu iod asa cum orezul reprezinta China dar și si mâncarea!
Sunt nuante pe care care nu oricine le poate face si chiar si cei initiati o mai dau in bară, mai tot timpul!
2000 înseamnă de fapt că mai e mult orez de mâncat până sa-ti trebuiască iod nefiind clar daca tablete ca sa suporți radiatile mai usor sau un tratament medical. As zice ca ultima e varianta corecta că in a venit orgia de “vaccinare”
2020 Clar! Fiecare chinez a primit al doilea “vaccin”
2022 Booster este explicatia sigura dar prin prisma razboiului e posibil si cea de care vorbesti!
Cum e in alte limbi nu știu dar fiecarui neam i se da doar o bucata de viitor nu tot viitorul asa ca altii poate inteleg altceva din alte combinații de cifre!
Pentru putin!
A da tocmai am vazut in borcanul cu castraveti ca 2020 poate insemna si alergie!
@O.R.
Nu am cumpărat iod. De ce, tu ai cumpărat? Ulei am cumpărat vreo trei baxuri, cu câteva săptămâni bune înainte să se scumpească. Miel nu.
Nu mi-e clar ce vrei să zici pe final. De fapt, nu mi-e clar ce vrei să zici în tot comentariul.
@Liviu
În cod boolean, răspunsul meu este 1111. 🙂
@Ioan Sperling
Nu la tine am citit. Dar da, bun comentariu, acum totul se leagă! 🙂
Nu cumpar iod. nici ulei, nici miel. Mi se pare anapoda sa intorci literele si sa le asociezi cu evenimente, adica cam ce vrei sa spui Alduse ca in anul 2022, in anul iod-orez-iod-iod scapam de pandemie si ne iradiem, bine ca nu ai spus ceva de vreo atomica sau nucleara? Stai cuminte Alduse razboiul se incheie si invadatorul pleaca cu coada intre picioare dar trebuie sa plateasca cu varf si indesat pentru atracitatiile facute si pentru crime.
Ai dreptate că este anapoda să întorci literele. Este chiar pe dos! 🙂
Nu eu, ci unii (alții) făceau această asociere cu iod și orez. Eu doar am văzut chestia asta și am comentat-o aici. Suficient de clar cât să se înțeleagă ce-am vrut să zic, sper.
Cât despre război, am o predicție diferită: Ucraina va pierde. Cum ar putea să reziste? Rusia e a doua putere militară din lume. Ucraina e undeva pe locul 22. Ajutoarele pompate de țările care-o ajută nu fac decât să-i prelungească sfârșitul.
Dar vom trăi și vom vedea.
Alduse, Ucraina nu va pierde. Daca pierde, se pierde libertatea si siguranta mea, a ta si a tuturor celor care au dreptul sa traiasca linistiti si in pace in tara lor.
Stai, ca mi-am amintit ceva!
Alduse, sa nu iti cumperi iod fiindca el va fi dat moca, asa moca-moca precum a fost dat vaccinul.
Tu trebuie sa pui pastiluta intr-un loc la indemana sa o poti lua in caz de radiatii. In rest sanatate Alduse si toate cele bune!
Libertatea și siguranța mea nu se vor pierde, iar dacă tu crezi că ele depind de situația din Ucraina, atunci ale tale sunt deja pierdute. Iar dreptul la ele îl ai doar dacă nu le-ai pierdut.
Iod nu-mi iau deloc, nici pe bani, nici fără. Cu greu am reușit să mă scap de cel din sare.
Mamă, m-am crăcănat de râs!!!
Alduse ia de aici știre de știre!
Mai citește și tu Alduse, mai citește tată!
Soldații ruși demoralizați din Ucraina și-au doborât accidental propriile aeronave, și-au sabotat propria trusă și au refuzat să execute ordinele, a dezvăluit un șef de spionaj britanic
Sir Jeremy Fleming, șeful GCHQ, a declarat că cei care îl consiliază pe președintelui Vladimir Putin le este frică să-i spună adevărul despre cât de rău merg lucrurile.
Vladimir Putin este indus în eroare cu privire la performanța armatei ruse în Ucraina, susțin mai mulți oficiali americani și UE.
Kate Bedingfield, directorul de comunicații la Casa Albă, a declarat miercuri reporterilor: „Avem informații că Putin s-a simțit indus în eroare de armata rusă, ceea ce a dus la tensiuni persistente între Putin și conducerea sa militară”.
”Putin este dezinformat de consilierii săi, războiul a fost o gafă strategică”
„Credem că Putin este dezinformat de consilierii săi despre cât de prost se comportă armata rusă și despre cum economia rusă este paralizată de sancțiuni, deoarece consilierii săi seniori le este prea frică să-i spună adevărul”.
Ea a adăugat: „Deci, este din ce în ce mai clar că războiul lui Putin a fost o gafă strategică care a lăsat Rusia mai slabă pe termen lung și din ce în ce mai izolată pe scena mondială”.
Atunci, cred că ne rămâne să trăim și să vedem. Conform zicalei „cine râde la urmă, râde mai bine”. În sens figurat, desigur.