O metodă simplă de armonizare a relației de cuplu, pentru bărbați

Ce faceți, cum o mai duceți? Totul bine și frumos în viața voastră? Dar cu dragostea cum stați? Întrebările le sunt adresate cititorilor mei. Dacă tocmai ați aterizat din Google, atunci nu sunteți un cititor al meu, ci un cititor al acestui articol; sper că observați diferența de nuanță și de cantitate a textului lecturat.

Am absentat de pe blog câteva zile, fiind ocupat cu altele. Nu foarte ocupat, dar suficient cât să mă rup de o parte a mediului virtual în această primă jumătate a lunii aprilie. De pildă, încă nu mi-am făcut timp să citesc ultimul articol de pe blogul meu. Urmează să remediez. Am și câteva texte în draft, de care sper să mă ocup săptămâna viitoare, dar până atunci, vă las cu o modalitate foarte simplă de armonizare a relației de cuplu, din prisma bărbaților.

Metoda de mai jos are două mici inconveniențe. Prima, că ea se adresează exclusiv bărbaților. Și a doua, că ea vizează cuplurile care locuiesc împreună. Deci, ca să o puteți pune în practică, trebuie să fiți bărbat (dacă sunteți femeie, căutați un blog scris de o reprezentantă a sexului slab) și să coabitați sub același acoperiș cu jumătatea voastră. Odată aceste două condiții îndeplinite, puteți trece la aplicarea metodei în sine, care e foarte simplă și generală, putând da rezultate indiferent de natura eventualului conflict sau eventualei dizarmonii apărute între voi.

Concret, tot ce trebuie să faceți este să strângeți (înșurubați) foarte bine capacele de la toate borcanele cu zarzavaturi, murături și ce-or mai conține ele din bucătărie, cămară, frigider etc. Atât și nimic mai mult. Baftă!

Rambo
cum te uiți la ea după ce îi desfaci borcanul cu murături

Leave a Reply