O căutare frecventă pe Google.ro

Scriam în articolul precedent că frica pe care ne-a indus-o1De fapt „v-a indus-o”, că mie nu-mi e frică, după cum probabil nici celor care nu servesc televizorul sau presa mainstream. războiul dintre Rusia și Ucraina are conotații patologice. Astăzi tabloul patologiei a căpătat noi valențe.

căutare Putin

Dacă deschizi o fereastră privată de browser, intri pe Google.ro și scrii „putin”, vei obține lista cu sugestii de mai sus, care sunt ordonate după frecvența lor din ultimele zile. Așadar, cea mai populară căutare care începe cu „putin” pe internetul vorbitor de limba română este în momentul de față „putin a murit”.2Ca idee, primele 3 sugestii la o căutare după „zelensk” sunt: „zelenski wiki”, „zelenski înălțime” și „zelenski capturat”.

Iar asta nu face decât să ilustreze răul pe care vi-l cauzați singuri, anticipând acest deces. Spun „răul” pentru că vă veți trezi dimineață ușor buimaci, după un somn iepuresc de frica bombelor nucleare, veți intra pe net, veți căuta formula salvatoare și apoi veți intra în depresie. Și unde ați putea emigra de data asta? Că dacă Iliescu și PSD n-au murit vă puteți duce în Occident, dar de un al treilea război mondial nu aveți unde fugi. Cică întrebat despre cum va fi al treilea război mondial, Einstein ar fi răspuns că nu știe, dar că al patrulea va fi cu arcul și săgețile.

Desigur, uneori frica poate avea și un rol benefic, punându-ne în gardă față de un pericol real, ca în secvența următoare din Game of Thrones:

Dar merită să aveți în vedere că durata conflictului de lângă noi s-ar putea extinde pe luni de zile sau chiar mai mult. Nu puteți să vă agățați viața într-o speranță fantezistă, doar pentru ca ziua următoare realitatea să vă dea peste nas, arătându-vă că Putin nici n-a murit și nici n-a spălat putina, pentru ca apoi s-o luați de la capăt. Așa că sfatul meu este să închideți televizorul, să ignorați știrile care vă afectează echilibrul, să ieșiți în natură, să vă uitați la un film, să spuneți o rugăciune, să dăruiți o floare unei fete sau o partidă de striptease unui bărbat3Ați observat ce frumos am îmbinat religia cu stripteasul? 🙂 Pentru că suntem ființe diferite, mno. Fiecare să-și găsească ce-i prinde lui bine., și, pe fond, să vă găsiți acel punct de sprijin de care să fixați întregul vostru univers interior.

Că lumea exterioară nu se va sfârși chiar azi-mâine.

Dar cine este acest Putin, pe care majoritatea internauților români îl vor trecut în lumea celor drepți? Despre el în articolul următor.

3 Replies to “O căutare frecventă pe Google.ro”

 1. Viata bate filmul si/sau…viceversa ?!
  Sunt câtiva anisori buni,
  De când cea de-a saptea arta,
  Am lasat-o la strabuni,
  Noi, urcând pe (9)Noua treapta

 2. Acest razboi nu poate fi de lunga durata. Nu au resurse, nu sunt bine pregatiti. Putin trebuie sa dispara si totul se va incheia.

 3. @Olga Rajala

  Acest război are toate premizele de-a fi de lungă durată. Și sigur că „Putin trebuie să dispară”. Asta strigă toate televiziunile în cor. Doar că până acum n-au reușit să-l dea jos.

Leave a Reply