Ludmila Denisova și violurile rușilor

Faceți cunoștință cu Ludmila Denisova, un fel de Avocat al Poporului la ucraineni, al cărei nume e citat de cei de la HotNews când ca Lyudmila – ca în original, când ca Liudmila (eu l-am tradus prin românescul Ludmila):

Ludmila Denisova

Aparent, jobul ocupat de ea este unul destinic, căci numele-i e de origine slavă și vine de la „lud” (popor) și „mila” (dragoste), adică dragoste de popor. Lucru care poate explica și de ce blonda a fost atât de activă în ultima perioadă, informând publicul internațional cu privire la crimele, ororile, teroarea și mai ales violurile la care s-au dedat ocupanții ruși în regiunile prin care au trecut.

De exemplu, în 22 aprilie, Ziare.com titrează:

Liudmila Denisova spune că soldații ruși au obligat o adolescentă să privească în timp ce îi violau mama și sora: „În fiecare zi apar noi dovezi ale unor crime oribile”

În 7 mai aflăm de pe HotNews că în Zaporijia rușii terorizează oamenii și îi obligă să plătească taxe militare (conform aceleiași Ludmila Denisova), iar în 19 mai tot HotNews scrie, preluând aceeași sursă bălaie, despre groaza și furia lăsată în urmă de ruși, care violează inclusiv bebeluși de un an!

Sau puteți citi o altă poveste horror în Time, despre 25 de tinere ucrainence făcute „poștă” de trupele rusești, 9 dintre ele rămânând însărcinate, în cadrul unei „campanii coordonate și sistematice de violență sexuală” rusească. Știre care de altfel s-a viralizat. Realmente groaznic, nu-i așa?

Dar cum să violezi, totuși, bebeluși de un an? Că fizic este aproape imposibil. Deși, dacă ne amintim de relatările bunicilor noștri cu privire la faptele de arme ale eliberatorilor ruși din timpul celui de-al doilea război mondial, nu putem decât să simpatizăm cu sărmanele victime și să conchidem că rușii au rămas aceleași animale, atingând limitele inimaginabilului.

Știrile despre aceste abominabile violuri și atrocități s-au rostogolit în mass-media occidentală cu tot mai mare forță, după cum lesne vă puteți imagina, și n-a trecut mult până când unor ONG-uri din Ucraina le-a venit ideea că-i loc de muls niște bani de la Occidentul înduioșat și oripilat în același timp, pentru programe de consiliere și recuperare a victimelor ziselor violuri. Atâta că atunci când au vrut să documenteze cazurile respective de viol… n-au găsit nimic.

Alaltăieri, marți, Rada Supremă de la Kiev a demis-o pe Ludmila Denisova cu o majoritate covârșitoare (234 de voturi pentru, 9 împotrivă și 28 de abțineri), din exact motivul principal că „știrile” lansate de ea cu privire la „violurile” rușilor vor face Ucrainei mai mult rău decât bine. De pe The Epoch Times:

Parlamentul ucrainean tocmai a demis-o pe Liudmila Denisova, ombudsmanul pentru drepturile omului, pe care o acuză că a promovat poveşti despre violurile comise de soldaţii ruşi care “nu au putut fi confirmate cu dovezi” şi “nu a făcut decât să dăuneze Ucrainei şi să distragă atenţia presei mondiale de la nevoile reale ale Ucrainei”.

Deci, atenție, chiar partea ucraineană, care nu-i străină de fake-uri și exagerări, a scos-o pe tușă pe doamna Denisova, pentru că spunea chestii prea gogonate. Desigur, pe HotNews nu apare niciun cuvințel despre motivul real al demiterii, nefiind menționate decât motivele secundare. Oh, well…

Christopher Miller
sursa

Ludmila Denisova concediata

Când eram în clasele I-IV, aveam o colegă pe nume Denisa, tot blondă, după care toți băieții eram în limbă. Dar nu i-am făcut niciun avans, pentru că eram în clasele I-IV. Privind retrospectiv, mă gândesc că-i mai bine așa.

7 Replies to “Ludmila Denisova și violurile rușilor”

  1. Esti ca si Iohannis, ai venit sa “demitizezi putin” razboiul? 🙂

  2. Pai aia a zis, cu putin timp inainte de a incepe toata distractia (prin martie 2020), ca a venit sa “demitizeze un pic boala”… Iar dupa 2 saptamani a venit carantina si tot pocinogul aferent.

  3. @Suzana

    Cică prima victimă într-un război este adevărul.

    @Liviu Ursulescu

    Crezi că războiul ăsta se va extinde? Că rușii vor ataca și alte țări?

Leave a Reply