Biden, profetul

N-o să vă arăt declarațiile lui Schwab cu privire la viitorul luminos (a se citi multi-pandemic) al omenirii. O să vă arăt în schimb o recentă declarație a lui Joe Biden, de fapt un răspuns adresat unui jurnalist care-l întreba cum stă cu fondurile pentru campania de vaccinare din toamnă a copiilor:

There’s gonna be another pandemic. We have to think ahead.

Și ce să vezi, acum fo’ două zile Rețeaua Mondială de Sănătate (World Health Network) declară pandemie de variala maimuței și cere Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) să facă același lucru cu celeritate.

De pe Știri pe surse:

WHN a solicitat o acțiune imediată din partea OMS și a organizațiilor naționale ale Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor pentru a preveni ca variola maimuței să devină un dezastru.

Organizația a transmis că, deși ratele de mortalitate sunt mult mai mici decât cele ale variolei comune, dacă nu se iau măsuri concertate la nivel mondial pentru a limita răspândirea în curs, infecția va provoca moartea a milioane de persoane și va lăsa mulți orbi și cu alte dizabilități.

În prezent există circa 3400 de infecții de variola maimuței pe tot globul. Boala datează din 1970. A fost adusă în România de un homosexual, chit că presa nu prea se înghesuie să menționeze asta. Și vor s-o boteze pandemie.

Așadar, exact cum profețea Joe Biden. Dar puterea lui de predicție bate și mai departe. Căci în clipul de mai sus a menționat de asemenea „the second pandemic”. Ori când spui „a doua pandemie” și deci începi să le numerotezi, se poate subînțelege că ai în vedere un întreg șir: 1, 2, 3, 4, 5…

Pe final, să notăm că ieri, în cadrul unei întâlniri de la Casa Albă, același președinte american a fluturat din greșeală o listă drăguță surprinsă de un fotograf, pe care se puteau citi următoarele instrucțiuni:

 • Intri în camera Roosevelt și le dai bună ziua participanților.
 • Te așezi la locul tău.
 • Intră presa.
 • Oferi câteva comentarii sumare […]
 • Presa pleacă.
 • Îi adresezi lui Liz Shuler, președinte AFL-CIO, o întrebare. Notă: Liz va participa online.
 • Le mulțumești participanților.
 • Pleci.

Detalii pe Business Insider.

Și în același ton putem nota că Biden a căzut recent de pe bicicletă, lucru ce a dat apă la moară cârcotașilor de pretutindeni:

Biden - running a country is like riding a bike

Cu alte cuvinte, senil, dar profet.

3 Replies to “Biden, profetul”

 1. Deci cine scrie lista e de fapt presedintele Americii sau altfel spus poate arunca lumea oricand in aer! Si noua sa ne fie frica de Putin? Sau de pandemie? Foamete? Frig?

 2. “”Democrats face the fact that they need a better candidate for 2024 than Joe Biden or his deputy.

  For Democrats, the hearings and the Republican response to them make it all the more imperative that they retain the White House in 2024. Which turns their anxious minds to its current occupant. Mr Biden is even more unpopular than his twice-impeached predecessor. Only 39% of voters think he is doing a good job, and his chances of recovery look slim.”
  Sursa: https://www.economist.com/united-states/2022/06/23/the-biden-harris-problem

 3. @Ioan Sperling

  Evident că da. Merită să dai click și pe restul linkurilor. 🙂

  @Vero

  Nimeni nu-l mai alege în 2024. Eu sper să candideze Trump din nou. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *