Biden, profetul

N-o să vă arăt declarațiile lui Schwab cu privire la viitorul luminos (a se citi multi-pandemic) al omenirii. O să vă arăt în schimb o recentă declarație a lui Joe Biden, de fapt un răspuns adresat unui jurnalist care-l întreba cum stă cu fondurile pentru campania de vaccinare din toamnă a copiilor:

There’s gonna be another pandemic. We have to think ahead.

Și ce să vezi, acum fo’ două zile Rețeaua Mondială de Sănătate (World Health Network) declară pandemie de variala maimuței și cere Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) să facă același lucru cu celeritate.

De pe Știri pe surse:

WHN a solicitat o acțiune imediată din partea OMS și a organizațiilor naționale ale Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor pentru a preveni ca variola maimuței să devină un dezastru.

Organizația a transmis că, deși ratele de mortalitate sunt mult mai mici decât cele ale variolei comune, dacă nu se iau măsuri concertate la nivel mondial pentru a limita răspândirea în curs, infecția va provoca moartea a milioane de persoane și va lăsa mulți orbi și cu alte dizabilități.

În prezent există circa 3400 de infecții de variola maimuței pe tot globul. Boala datează din 1970. A fost adusă în România de un homosexual, chit că presa nu prea se înghesuie să menționeze asta. Și vor s-o boteze pandemie.

Așadar, exact cum profețea Joe Biden. Dar puterea lui de predicție bate și mai departe. Căci în clipul de mai sus a menționat de asemenea „the second pandemic”. Ori când spui „a doua pandemie” și deci începi să le numerotezi, se poate subînțelege că ai în vedere un întreg șir: 1, 2, 3, 4, 5…

Pe final, să notăm că ieri, în cadrul unei întâlniri de la Casa Albă, același președinte american a fluturat din greșeală o listă drăguță surprinsă de un fotograf, pe care se puteau citi următoarele instrucțiuni:

 • Intri în camera Roosevelt și le dai bună ziua participanților.
 • Te așezi la locul tău.
 • Intră presa.
 • Oferi câteva comentarii sumare […]
 • Presa pleacă.
 • Îi adresezi lui Liz Shuler, președinte AFL-CIO, o întrebare. Notă: Liz va participa online.
 • Le mulțumești participanților.
 • Pleci.

Detalii pe Business Insider.

Și în același ton putem nota că Biden a căzut recent de pe bicicletă, lucru ce a dat apă la moară cârcotașilor de pretutindeni:

Biden - running a country is like riding a bike

Cu alte cuvinte, senil, dar profet.

5 Replies to “Biden, profetul”

 1. Deci cine scrie lista e de fapt presedintele Americii sau altfel spus poate arunca lumea oricand in aer! Si noua sa ne fie frica de Putin? Sau de pandemie? Foamete? Frig?

 2. “”Democrats face the fact that they need a better candidate for 2024 than Joe Biden or his deputy.

  For Democrats, the hearings and the Republican response to them make it all the more imperative that they retain the White House in 2024. Which turns their anxious minds to its current occupant. Mr Biden is even more unpopular than his twice-impeached predecessor. Only 39% of voters think he is doing a good job, and his chances of recovery look slim.”
  Sursa: https://www.economist.com/united-states/2022/06/23/the-biden-harris-problem

 3. @Ioan Sperling

  Evident că da. Merită să dai click și pe restul linkurilor. 🙂

  @Vero

  Nimeni nu-l mai alege în 2024. Eu sper să candideze Trump din nou. 😀

 4. Acum am văzut și eu cum a căzut Biden, că până acum am văzut doar titluri prin presă – i-a rămas pisiorul agățat în clipsul pedalei. Eu unul am vrut să scot clipsurile și de pe bicicleta statică de acasă din motivul ăsta, mai ales că am căzut și fără așa ceva. Dacă asta a dat apă la moară cârcotașilor well…

  Asta cu profeția pandemiilor are iz conspirativ – nu neapărat în sens negativ – și îmi seamănă cu interpretarea textelor lui Nostradamus, adică dacă ne dorim destul de mult găsim un context în care să fie adevărate profețiile. Gates vorbește de mult timp despre pandemii și, deși sunt convins că are informații din cercuri în care noi n-am avea acces, spune lucruri de bun simț: unde e sărăcie și mizerie apar diverse focare care uneori îi mai prind și pe ăia care se cred civilizați. Deci atâta timp cât scopul societății umane nu e ăla de a crește nivelul de trai, o să avem și pandemii din când în când.

  Legat de WHO și acțiunea lor (oricare ar fi ea), unul dintre reproșurile la nivel mondial la adresa autorităților este că s-a reacționat prea târziu la pandemia în curs. Nu numai că n-a știut nimeni cum e cu tratamentele, dar n-aveam nici măști sau combinezoane, iar sistemul medical a fost sufocat imediat. Din surse medicale apropiate am aflat că virusul era prin Europa de prin toamna lui 2019. De fapt asta a spus și Gates, că măsurile de izolare au venit mult prea târziu, deci e de așteptat că organizațiile care se laudă că fac ceva să arate că încearcă să facă ceva.

 5. Și eu am mai căzut, dar la Biden a fost, dacă vrei, o palmă a vieții sau o ironie a sorții. Urmărește cu atenție clipul următor. Cine-l pune să se dea sprinten?

  > sunt convins că are informații din cercuri în care noi n-am avea acces

  O fi având, dar nu cred că asta descrie cel mai bine dinamica unei pandemii. Ci că mai degrabă lansează aceste zvonuri pentru a pregăti solul fertil al conștiinței maselor. O componentă esențială a unei pandemii moderne este să crezi în ea. 😉

  La fel cum americanii, înaintea unei invazii militare, lansează o campanie mediatică de demonizare a inamicului, care să pregătească populația. Irakul are arme chimice!!

  > spune lucruri de bun simț: unde e sărăcie și mizerie apar diverse focare care uneori îi mai prind și pe ăia care se cred civilizați

  N-am zis că-i bătut în cap și incapabil de a spune niște banalități de bun simț care evident sunt adevărate și cu care toți suntem de acord și cu care-și îmbracă adevăratele intenții parșive. Și dacă te uiți în discursurile politice ale lui Ceaușescu sau ale diverșilor alți dictatori o să găsești multe lucruri adevărate împletite cu ideologia lor. Sper că n-am ajuns la nivelul ăla de naivitate puerilă în care să ne imaginăm că cineva care are o altă agendă va semăna cu un personaj de film hoolywoodian, declarând: „I will kill everyone on this Earth!” Iar noi vom spune: „Ahh, acesta e personajul negativ! Iată că l-am identificat!” 🙂

  Uite, în schimb, ce frumos spune că suntem prea mulți:

  > Deci atâta timp cât scopul societății umane nu e ăla de a crește nivelul de trai, o să avem și pandemii din când în când.

  Hindușii spun că atâta timp cât vom fi ignoranți, vom suferi. Creștinii spun că atât timp cât vom păcătui, vom suferi. Știința modernă spune că atât timp cât nu vom crește nivelul de trai, vom suferi. Așa că am lăsat la o parte tradiția (spirituală) și le-am ridicat socluri științei și medicinei moderne, închinându-ne la ele, cerându-le viață lungă, dorind să ne ofere cunoaștere și așteptând să ne facă fericiți. Surprinzător, suferința și bolile n-au dispărut.

  În timpul ăsta, mai marii lumii vin cu avioanele personale de milioane de dolari la o întâlnire de unde ne spun că trebuie să strângem cureaua, ca să mai reducem emisiile de carbon. Și să facem dușuri mai rare, ca să i-o dăm în freză lui Putin. Și că lumea trăiește în sărăcie.

  > Legat de WHO și acțiunea lor (oricare ar fi ea), unul dintre reproșurile la nivel mondial la adresa autorităților este că s-a reacționat prea târziu la pandemia în curs.

  Știi ce-i reproșau lui Trump adversarii lui? Trump a reacționat repede. Inițial, OMS a zis că neah, o nimica toată, să nu se închidă granițele. Așa a fost chiar la început. Trump le-a închis destul de repede, fiind criticat de Fauci & company la vremea aia. După care, în alegeri, l-au criticat că le-a închis prea târziu. Așa că OMS e primul țap ispășitor în direcția asta, că la început s-a încurcat într-o mulțime de declarații contradictorii, pe care politicienii n-au mai știut cum să le urmeze. Ba purtați mască, ba masca nu-i bună de nimic, ba puneți-o din nou…

  Unii o poartă și acum.

Leave a Reply