Ziua orgasmului

Motto: fericirea vine mai mereu din lucrurile mărunte. De exemplu, din clitoris.

Voi știți că pe 31 iulie a fost Ziua Orgasmului? Nu știți, că vă stă capul numai la lucruri mărunte și irelevante. Nici eu nu știam; am aflat dintr-un articol de pe Mediafax, unde sunt și niște interviuri, oamenii sunt întrebați dacă știu ce-i ăla, își mai amintesc de el, i-au făcut măcar o poză etc. Glumesc. Este, probabil, cel mai slab și mai neinspirat interviu care se putea face pe tema.

iubire priză-bec

Apropo de asta, să vă zic un banc despre sexul în perioada pandemiei. Bulă, întrebat de reporteri cum face sex protejat, le răspunde:
– Am costum de cauciuc, prezervativ, mănuși de cauciuc, mască de protecție, sticluță cu spirt, cloramină.
– Și partenera?
– Care parteneră?

Ziua Națională a Orgasmului cu O mare s-a serbat nu în Serbia, ci în Marea Britanie cu M și B mare, Australia, Statele și Corpurile Unite, Olanda cu O mare, Germania și Canada. Cel puțin de prin Canada știu pe unii și i-aș întreba cum a fost. În România nu s-a serbat; bărbații români sunt mai virili, fără două zile pe săptămână nici nu discută, în timp ce româncele focoase au considerat că titlul este pus invers și că în loc de ziua orgasmului trebuia să fie orgasmul zilei.

Tot în registrul sobru al știrilor de weekend, pe 8 august a fost Ziua internațională a pisicii. Dați-mi voie să vă citesc de pe Wikiedia, pe post de preludiu:

Ziua internațională a pisicii este o zi de activism pentru conștientizarea oamenilor față de nevoile pisicilor, o zi de luptă împotriva neglijenței și a abuzurilor asupra acestora.

Ziua internațională a pisicii se ține la 8 august. În unele părți din Europa această zi se ține la 17 februarie, iar în Rusia la 1 martie.

Nici pe asta n-o știam, și singurul moment când am abuzat pisici a fost în copilărie, când recunosc că oi fi tras o mâță sau două de coadă, dar omul cât trăiește învață și apoi pune în practică. De preferabil nu ca Bulă.

măritiș târziu
posibilă sursă

2 Replies to “Ziua orgasmului”

  1. *”Ți-ai dracu’ cu superstiția voastră despre pisica neagră! Azi am întâlnit una, m-am dat 3 pași înapoi și am căzut în canal!”

    * “Orice zdreanță băgată-n seamă de vânt se crede drapel.”

Leave a Reply