Un deputat supărat

Postarea de mai jos îi aparține unui deputat USR-PLUS.

postare iulian bulai

Trusturile media din România au primit, până acum, 40 de milioane de euro pentru a susține narațiunea oficială despre COVID-19. Cristoiu spunea (pe Vimeo, că pe YouTube a fost blocat 7 zile, pentru fake news; sigur, Cristoiu a recunoscut că n-a vrut să ia bani, criticând „presa miluită”) că urmează o a doua tranșă, pentru susținerea campaniei de vaccinare anti-covid. Iar dacă nu susții varianta oficială… cum spunea Bulai la sfârșit? Începem curățenia.

Dar pe unde s-a rătăcit libertatea de expresie? Și cine girează varianta oficială? Experții medicali din guvern? Știe guvernul mai bine ce și cum? Că Iohannis a ieșit la televizor să ne spună că vaccinurile sunt sigure, în timp ce studiile oficiale ne spun altceva, dar nu sunt prezentate de mass-media. Iată un raport al CDC (arhivat) publicat la 19 decembrie 2020 și care, dacă-l citesc eu bine, zice că, dintr-un total de 112.807 britanici vaccinați, 3.150 au raportat efecte secundare cu impact asupra sănătății: „unable to perform normal daily activities, unable to work, required care from doctor or health care professional” (tabelul din pagina 6). Adică un procent de 2.79%, deci aproape 3 din 100. Astea nu se publică, la fel cum nu sunt ascultați oamenii de știință care ridică semne de întrebare. Ba chiar sunt ostracizați. Și nu doar la noi. Pe Astărăstoaie îl bagă cineva în seamă?

Sigur, rândurile de mai sus sunt strict subiective și reprezintă opinia și înțelegerea mea. Că, mai nou, și postările personale îți pot aduce amenzi. Apropo, care-i problema cu teoriile conspirației? Unele dintre ele sunt adevărate.

2 Replies to “Un deputat supărat”

  1. Cenzura sovietica era mic copil pe langa ceea ce se intampla acum (in lume). Nu s-a schimba nimic in fond, doar forma. E mult mai usor acum sa cenzurezi, din cauza tehnologiei. Ai libertate de exprimare atata vreme cat spun “ce trebuie”…

Leave a Reply