Un bilet la Wembley

Am de făcut un anunț hai să-i zic așa filantropic. Poate nu știți, că n-am prea scris pe aici și n-am habar câți dintre voi sunteți microbiști, dar în această perioadă se desfășoară Campionatul European de fotbal, ediția 2020.

Îi zice UEFA Euro 2020 pentru că trebuia să aibă loc anul trecut, dar l-au întârziat cu un an din cauză că mingea era suspectă de covid. Și, deoarece ediția curentă marchează 60 de ani de la înființarea turneului, competiția se ține în mai multe orașe ale Europei – parcă niște meciuri au avut loc și la București.

În sfârșit, ca să nu vă plictisesc prea mult cu detalii și să trec la subiect, am un amic microbist care se însoară și care, printr-un concurs (ne)fericit de împrejurări, a intrat în posesia unui bilet la finala Euro 2020 de pe Wembley. Dar – n-am înțeles exact dacă din cauza schimbării calendarului sau cum – neșansa face ca data finalei să coincidă cu data la care și-a programat cununia.

Și cum eu am blog și conturi pe rețelele sociale, m-a rugat să dau un anunț pentru el, că face un giveaway. Așadar, dacă este cineva liber pe data de 11 iulie 2021 și dorește să participe în locul lui, evenimentul va avea loc la Catedrala Mitropolitană din Cluj, iar pe mireasă o cheamă Roxana.

Leave a Reply