Și deci vin sărbătorile de iarnă

Ce faceți de sărbători? Probabil stați pe-acasă, având în vedere că întreaga lume e în lookdown de ceva doi anișori, pentru că o femeie a mâncat un liliac. Își mai amintește cineva de asta? Grozav motiv pentru care să tragi pe dreapta o întreagă planetă, dar iată că se poate. Și probabil stați în case fără mască, pentru că acum avem voie:

La bunici dacă vrem să mergem, mai ales cei care vin din afară, poate a fi testat nu e rău. Să știm că nu avem o problemă. Dar să se înțeleagă: nu e obligativitate. E o decizie individuală. Eu am zis foarte clar care e abordarea: masa nu se ia cu mască. Asta înseamnă că putem să ne protejăm mai mult dacă nu suntem pozitivi.

L-am citat pe Raed Arafat. Deci omul a zis foarte clar: abordarea e că masa se ia fără mască. O concesie uriașă pe care domnia sa a binevoit să ne-o facă. Vă dați seama ce-ar fi însemnat să fim nevoiți să luăm masa cu mască, în familie? Azi-mâine o să mulțumim și pentru aerul pe care-l respirăm sau apa pe care-o bem. Dacă o să mai apucăm, având în vedere că ăștia vor să ne vaccineze forțat.

În sfârșit, să-l lăsăm pe Raed cu Arafat și să înveselim puțin atmosfera cu niște bancuri.

Mai țineți minte expresia „poți să te duci unde vrei, că ești mare și vaccinat”? Iacătă!

Am decis că sunt transvaccinat. Asta înseamnă că mă identific cu un vaccinat, chiar dacă nu m-am vaccinat. Dacă nu mă accepți în varianta cu care mă identific, înseamnă că ești intolerant și rasist.

Am o propunere de inscripție funerară a-la Cimitirul Vesel din Săpânța, pentru cineva care și-a făcut toate cele trei doze (de până acum, că vor urma mai multe) de vaccin anti-covid-19 și a murit: „Dacă nu se vaccina, era și mai rău!” Cred că dacă reușesc să o patentez, în 2-3 ani voi deveni putred de bogat.

O altă propunere, de data asta de nume: “Vacciuc. Încă unul și mă duc”.

Știți ce au în comun vaccinații și antivaxerii? Niciunul dintre ei nu va fi vreodată complet vaccinat.

Am auzit că la Obor s-a deschis o Pfizerie, cu mici, bere și prostie.

Conform unui studiu recent, politicienii sunt imuni la eventualele efecte secundare ale vaccinurilor anti-covid, care ar afecta pulsul sanguin sau inima, deoarece s-a constatat că aceștia sunt lipsiți de inimă!

Dacă inocularea unui vaccin este un gest de dragoste față de aproapele tău, atunci forțarea inoculării este corespondentul unui viol.

Ultima variantă în care se va transforma, după mutații succesive, virusul SARS-CoV-2, se va numi Totalitarism.

Mno, au fost cam bancuri de sezon, adică de covid. Și nici măcar nu știu dacă-s toate bancuri. O să vă spun și anecdote „normale”, când vom ieși din situația asta pandemică. Adică la Peștele Cailor. Până atunci, Pfizer, Moderna, Astra Zeneca și Johnson & Johnson le urează abonaților săi un călduros Sărbători Fericite!

2022

Leave a Reply