Pe scurt #3

Un sondaj telefonic Sociopol pe un eșantion de 1001 persoane, realizat între 17-22 decembrie 2021, plasează AUR pe locul 2 în preferințele electoratului, cu 23 de procente, după PSD, cu 33 la sută. Echipa Câștigătoare PNL ocupă locul 3, cu 15 la sută, iar USR are doar 12 procente, dar rezistă.

Conform Institutului Robert Koch din Germania, 95.58% dintre germanii infectați cu varianta Omicrom a virusului SARS-CoV-2 sunt complet vaccinați, 28% dintre ei beneficiind și de doza suplimentară booster. Restul de 4.42% dintre germanii infectați cu Omicrom sunt nevaccinați. Surse: 1, 2.

NASA a angajat 24 de teologi de diverse confesiuni, printre care oameni cu doctorate, să-i consulte despre cum va reacționa lumea în caz că vom descoperi viață extraterestră pe planete îndepărtate și cum va afecta asta percepția noastră despre creație și divinitate. Ceea ce ar cam însemna că deja au dovezi clare în acest sens, dacă nu chiar contacte cu civilizații extraterestre, și acum tatonează cu ideea de a ridica puțin, câțiva centimetri, capacul Cutiei Pandorei.

Charlie Ottley, realizatorul britanic al documentarelor „Wild Carpathia” s-a mutat permanent în România, cumpărându-și casă și teren într-o zonă montană: „A fost cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată să mă mut în România, iar acum mă trezesc în fiecare dimineață și mă uit la Munții Carpați şi mă ciupesc singur pentru că am senzația că visez.” Desigur, pentru a fi conștient de frumusețile României, ar fi util dacă nu chiar necesar să trăiești altfel decât un zombi.

Pe 13 decembrie 2021, Consiliul de Securitate al ONU a respins propunerea inițiată de Irlanda și Niger și susținută de 113 state de a trece problematica „schimbărilor climatice” în rândul amenințărilor la adresa securității. Au fost 12 voturi pentru, o abținere (China) și două voturi contra (Rusia și China, care și-au folosit dreptul de veto pentru a bloca această inițiativă). Pe scurt, asta înseamnă blocarea unei posibile dictaturi globale pe motive ecologice, oarecum similară dictaturii medicale din era covid. Desigur, asta nu va opri Uniunea Europeană să marșeze în continuare pe o „politică verde”, cu rezultate pe care deja le vedem pe facturile de gaz și curent.

Zilele de naștere sunt bune pentru sănătate! Cercetătorii au constatat că oamenii care își serbează cele mai multe zile de naștere sunt cei mai longevivi.

2 Replies to “Pe scurt #3”

Leave a Reply