O lume verde, verde, verde

În timp ce China anunță că îi va testa anal pe toți străinii care doresc să intre în țară, presa din Occident are cu totul alte preocupări. Cum ar fi ecologia.

kids are not eco

Nu știu cine-i autorul imaginii, că i-aș pune link. Dar avem și linkuri, spre alte surse. Un studiu al unor suedezi ne anunță că “having children is the most destructing thing a person can do to the environment”. Cu alte cuvinte, or fi ei copiii frumoși, dar faceți-i mai rar, că nu sunt eco.

Cum zicea un titlu de film, trăim într-o lume verde, verde, verde, verde. Care, privită dintr-un anumit unghi, poate fi chiar maro.

4 Replies to “O lume verde, verde, verde”

  1. Iata ce-nsemneaza o adevarata experienta turistica pentru aia ce-si doresc sa viziteze China : ” China anunță că îi va testa anal pe toți străinii care doresc să intre în țară ” . Daca nici chinezii nu se pricep sa promoveze Republica Populara Chineza atunci…CINE ? Ieri ne-au cadorisit cu SRCOV-ul , azi ne-o baga in popou ca nu cumva sa le returnam SARCOV-ul ! Cat de nebun sa mai fie cineva { decat aia “impatimiti ” dupa astfel de … } incat , in conditiile astea , sa-si mai doreasca ca viziteze Marele Zid sau…armata aia din teracotta ? Aia din occident a fireste printre preocuparile lor stringente ecologia insa , ecologia din tarile lor . Doar nu vrei ca , tipii de la IKEA bunaoara , sa se strufoce de grija fatza de ecologia Romaniei ! P.S. Daca ti-ar oferii “cineva ” o excursie GRATIS in China , te-ai duce Alduse ? P.P.S. Inainte s a uit : bine te-am regasit sper…sanatos !!!

  2. În momentul de față nu m-aș duce, dar nu exclud total ideea pe viitor. Bine-ai revenit.

  3. Apopo : vezi c-a murit Magufuli de…SARCOV -2 . Deci daca tot nu excluzi ideea unei vizite in China pe viitor…VACCINEAZA-TE desii , parca vad ca tot nu vei scapa de-o ” cercetare ” anala amanuntzita !!!

  4. Interesant. Dar nu se știe cauza decesului. Ceea ce-i și mai interesant.

Leave a Reply