Cinevax Meranda

Au început să apară și reclame asezonate cu motive covid: măști, vaccinuri, nuanțe verzi. Sau poate că apăruseră deja și n-am știut eu, că nu prea urmăresc domeniul publicitar. Orișicum, cea de mai jos e interesantă:

Cinevax Meranda

Dacă ar fi s-o traduc în cuvinte, cred că ea vrea să ne spună următorul lucru:

Vino la Cinevax Meranda! Cinemaul nostru este atât de popular, încât avem maxim un spectator pe rând! Dar, hei, ăsta este un avantaj: înseamnă că te vei bucura de spațiu în voie și vei fi protejată de eventualii nevaccinați care s-ar putea gândi să vină și ei la film. Iar de cei vaccinați te vei proteja purtând mască.

Dacă ești bărbat, află că cinematograful nostru e frecventat de fete atât de tinere și de fierbinți, încât le vei găsi în toiul iernii îmbrăcate mai ceva decât vara, în brațele goale și la fustă mini, fără să aibă pe lângă ele vreo haină mai groasă pe care și-au dat-o jos, deoarece ele sunt fierbinți chiar și atunci când ies pe stradă, dar tu vino oricum să le vezi înăuntru, la noi la cinema!

La noi lucrurile sunt gândite atât de inteligent, încât masca cu care te vom obliga să-ți acoperi gura și nasul îți va crea o senzație de limitare, insuficiență respiratorie și disconfort ce se va sincroniza perfect cu scenele terifiante ale filmelor de groază, astfel ca tu să ai o experiență globală mult mai autentică și mai bogată! În plus, aceeași mască aplicată pe figura celorlalți spectatori te va asigura că nu vei auzi de la ei comentarii și chibițări inutile, putând urmări filmul în liniște!

Și, cel mai important, noi avem filme care te vor captiva atât de mult, încât, complet absorbit de povestea lor fascinantă, vei uita cu desăvârșire că îți este imposibil să mănânci ditamai oala cu popcorn având masca trasă pe față! În acest fel vei face simultan și cură de slăbire, vărsând pe jos toate boabele de popcorn pe care vrei să le introduci în gura acoperită de mască!

Sau poate, cine știe, vei avea surpriza să constați că cele trei straturi de polipropilenă cu eficiență de peste 99% în stoparea virușilor și a bacteriilor sunt permeabile la popcorn. La noi, posibilitățile sunt infinite!

Cinevax Meranda. Un pas mic pentru spectator, dar mare pentru coronashow!

Am totuși o întrebare: de ce m-aș duce să văd un film la un astfel de cinematograf, când, dacă vreau să mă izolez cât mai mult de orice potențială sursă de infecție, aș putea foarte bine să văd același film la mine acasă, de unul singur? Iar dacă vreau să fiu și mai ridicol, aș putea să-l văd chiar cu masca pe figură? Dar ce știu eu? În fond, nu sunt regizor de reclame, ci doar un spectator.

Leave a Reply