Joe Biden care este

Mi-a trecut prin cap să scriu un articol despre Patriarhul Daniel și tam-tamul ce se face în jurul lui, dar mi-e lene. Totuși, de vreme ce lenea e un păcat, trebuie să scriu ceva. Ca să împac și capra și lenea, o să scriu despre Biden, care-i un subiect mult mai ușor, practic se scrie singur, pentru că:

Așadar, Biden, pătruns de senilitatea înțelepciunea vârstei pe care-o poartă cu greutate după el, se laudă cum că a creat cel mai extins și inclusiv sistem de fraudare a alegerilor ever. Din nou, nu-i doar opinia mea.

Din comentariile de pe YouTube (deși trebuie să remarcăm că suntem pe canalul lui Trump, deci vor fi ale unor susținători ai actualului președinte):

“Joe is so confused I bet he will accidentally vote for Trump.”

“For once here’s something Biden said that I’m sure is absolutely truthful.”

“This is one thing most Americans and can agree on.”

“Through his dementia outbursts, he’s just revealed his true plans…”

Și cam gata, că ce voiați să scriu mai mult? Am văzut primele două confruntări electorale dintre cei doi, le găsiți pe YouTube, Biden e un bun laxativ, mie mi-a creat o senzație de greață, de la ipocrizia și cameleonismul afișat și până la demagogia legată de gestiunea actualei pandemii sau relațiile internaționale, trecând prin lupta împotriva “schimbărilor climatice”, susținerea sistemului Obamacare, tot-tot-tot, așa că subiect închis. Bine, vă mai dau un citat:

Așa că Trump a câștigat și a ieșit noul președinte al Statelor Unite, în 2016, deși a strâns mai puține fonduri și a cheltuit mai puțin, a avut sondaje de opinie la vot defavorabile substanțial, a contat pe publicul altfel democrat și nici nu s-a ferit să se arate ca total nepregătit pentru suprema funcție federală.

De atunci au trecut patru ani. Trump se dovedește și astăzi ca nu e politician. Ba chiar se mândrește cu asta. În schimb, cu excepția revoluției în infrastructură, cam tot ce a promis în campania electorală din 2016 a făcut. Chiar dacă atunci păreau promisiuni populiste.

De aici.

Cetin zice pe undeva că a vota cu Trump echivalează cu a fi idiot, că numai idioții pot să-l susțină. Sunt de acord cu el, dar numai parțial, în sensul că poziționarea față de Trump (și nu susținerea lui) este un bun indicator al SQ. Unde S vine de la sheep iar Q de la coeficient. Poziționarea față de Trump indică faptul că crezi ceea ce îți spune media lamestream sau ești capabil să vezi dincolo de ea.

Pe cât pariu că iese Trump din nou?

3 Replies to “Joe Biden care este”

  1. Esential este ca oamenii voteaza liber, cu stânga ori cu dreapta, dar în final Dumnezeu decide si echilibreaza balanta.

  2. P.S. Esential este faptul ca fratii si surorile mele din întreaga lume, L-au ales pe Împaratul Isus Hristos, înainte de a-l alege pe omul degradat, involuat, decazut si pacatos.

  3. Io cred că era mai bine să-i aleagă în ordine temporală inversă: întâi pe omul degradat și apoi pe Iisus.

Leave a Reply