Huston, we have a virus

Izolare, carantină și coronavirus. Situația s-a agravat de la o zi la alta și aproape că nu mai putem porni televizorul fără să auzim de noi îmbolnăviri și decese, inclusiv la noi în țară. Lucru care cred că ne-a convins pe toată lumea, inclusiv pe cei mai reticenți dintre noi, care poate ne consideram imuni sau spuneam că întreaga tărășenie este o ficțiune, să conștientizăm că avem o mare problemă, în forma virusului cu denumirea lui științifică SARS-CoV-2 – cel care provoacă COVID-19.

Dar cât de mare este, mai precis, această problemă? Hai s-o punem într-o perspectivă corectă:

2 Replies to “Huston, we have a virus”

  1. Moartea s-a suit pe casa noastra /pune tigla si carpeste fumul/ zice aluatului trei vorbe si fudulul crede si se umfla/ si vitelu-abia fatat / ai linge / sarea calda din sudoare a palmei / si cimpoiul ce pastreaza-n burta rasuflarea mea/parca s e umple de-o mireasma necantata inca / MOARTEA S-A SUIT PE CASA NOASTRA / MOARTEA S-A SUIT PE CASA NOASTRA . S-a suit a dracu’ moarte si , parca nu mai vrea sa coboare si sa plece la alti , in North Koreea bunaoara sau , macar pan’aci la Budapesta ! MOARTEA s-a suit pe casa noastra si , contrar tuturor asteptarilor , inspiram un aer mai curat . Ce expiram…chiar nu mai conteaza .

  2. […] de 70.000. În timpul ăsta, eu trolez. Mă rog, am trolat zilele trecute, în articolul intitulat Huston, we have a virus, unde am început prin a spune că avem o problemă serioasă, gravă, gigantică, doar pentru ca […]

Leave a Reply