Aldus, vaccinează-te!

Asta mi-a recomandat Facebook la ultima vizită. Să mă vaccinez împotriva gripei.

vaccin antigripal - facebook

Aldus, protejează-te pe tine și pe ceilalți cu un vaccin antigripal

Guvernul României recomandă un vaccin împotriva gripei ca prim pas în prevenirea gripei. Află mai multe pe situl oficial (al Guvernului României).

Mda. Dar de ce să mă vaccinez împotriva gripei, mă rog frumos? Ce-i așa mare scofală dacă mă gripez? Mai ies din amorțeală, mai simt și eu că trăiesc, mai umplu o batistă cu secreții nazale. Nu-i ca și cum gripa m-ar omorî. În orice caz, acum nu se mai pune problema, deoarece incidența cazurilor de gripă a scăzut cu 98% față de aceeași perioadă a anului trecut. Pe glob! Adică, acum sunt cu 98% mai puține cazuri de gripă normală în lume decât erau în 2019. Cică responsabil pentru această situație ar putea fi chiar SARS-CoV-2, virusul ce provoacă COVID-19, care-și ucide concurența, adică pe ceilalți viruși. Cam cum ziceau cei de la Kaspersky Lab că sunt unii viruși informatici sofisticați, care, odată instalați pe calculator, îți pornesc actualizările de sistem (Windows Update), astfel încât să fii tot timpul cu sistemul la zi și să nu mai contactezi alți viruși, să rămână doar ei. Mă rog, explicații oficiale.

Dar chiar de-ar fi cea mai virală epidemie de gripă obișnuită, din aia clasică, fără corona în față, eu tot nu mă vaccinez. N-am nevoie de vaccin, deoarece deja m-am vaccinat. Mi-am injectat prototipul rusesc al noului antivirus contra COVID-19, cel despre care ați mai citit pe ici pe colo luna trecută, atât cât a transpirat pe la noi, și vreau să vă spun că este un vaccin extraordinar, te face practic imun pe viață la orice atac al oricărui coronavirus, nu doar ăsta cu 19 în coadă. În plus, este bazat pe produși non-toxici, e foarte bine tolerat de organism și nu are efecte secundare. Ca de obicei, noi avem o părere proastă despre ruși, dar uităm adeseori că rusnake teknologis de vârf, au fost alături de amerikanski primii exploratori spațiali, у них есть современные лаборатории и известные ученые.

Так что я не буду вакцинироваться. Особенно, когда Facebook считает, что население Румынии состоит только из чернокожих и людей с ограниченными возможностями.

3 Replies to “Aldus, vaccinează-te!”

Leave a Reply