Adevăratul pericol al lui COVID-19

În Tanzania s-a petrecut ceva foarte interesant. Președintele țării, pe numele lui John Magufuli, care se face că deține și un titlul de doctor în chimie, și-a instruit membri ai personalului de securitate să colecteze mostre de la diverse animale, fructe (plante) și chiar neviețuitoare, cum ar fi uleiul de motor, mostre ce au primit nume și date de oameni și au fost trimise la laboratorul național pentru a fi testate de COVID-19. Rezultatul? Printre bolnavii de noul coronavirus se numără o capră, o banană Ozark și o pasăre. Mai multe informații găsiți aici sau pe Google.

Testele au fost făcute cu kituri de testare importate. Ca atare, Magufuli acuză OMS-ul de lucruri necurate. Iată mai jos și declarația președintelui, tradusă în engleză:

Eu însă nu cred că problema e OMS-ul, Bill Gates, Big Pharma sau alte bazaconii vehiculate de oameni needucați. Eu cred că gripa asta e atât de virală, încât a ajuns să treacă și la regnurile animal și vegetal, așa că vă spun, treaba e groasă!

19 Replies to “Adevăratul pericol al lui COVID-19”

 1. E mai simplu decît pare. În loc s-o mîncăm (pe banană), o lipim de perete cu un scoci. Mai scoatem și bani pe lîngă că scăpăm de covid.

 2. Din ce spunea ala al Tanzaniei , eu am inteles ca , daca-L vor pune pe Dumnezeu inaintea lor { antemergator probabil } vor putea face orice fel de treaba/munca , fara teama ca… vor patzi ceva . Vor avea si au de suferit doar China , UK , Olanda si… care-o mai fi nu si ei , nenorocitii aia ce traiesc sub autocratia acestui doctor in chimie . Pe bune ??? Spune-mi { caci n-am avut rabdarea sa dau cautare si-n alta parte } , tipul are acelasi gen d e doctorat cum al avea si Elena Ceausescu in RSR-ul de pana in ’89 ? In caz c-ai uitat , aia era ACADEMICIAN DOCTOR INGINER { A.D.I. } plus SAVANT DE RENUME MONDIAL iar asta…doar doctor deci , cred ca am dreptul de-a ma indoi de ” maretele sale succesuri ” . In plus , cu gorila aia in spatele lui { ala avand grade pe umeri } poate s a spune chiar orice inclusiv sa-i puna la zid pe tipii de la OMS … nu ca n-ar avea dreptate pe ici pe colea cand vine vorba despre Organizatia Mondiala a Sanatatii care , dupa ce ca mulge bani din toata lumea si de la toata lumea , a devenit si politicianista pe deasupra iar faptul ca Trump a hotarat sa le taie subventiile , contributia USA pentru OMS , subventii care era printre cele mai consistente din intreaga lume arata ca americanii , nu c-ar fi primii care s-au prins de acest fapt cat ca , s-au hotarat in sfarsit sa le taie macaroana , in alte cuvinte : S-AU SATURAT DE OMS SI DE CEEA CE SE FAC CA FAC , AIA DE-ACOLO . Intrebare : contributiile statelor la OMS , sant obligatorii sau este o chestie lasata la filotimia fiecarui stat ? P.S. Aldus , astia din Tanzania , astia-s NEGRII omule adica , acea parte din omenire despre care spuneam mai zilele trecute ca… totusi sant NEJUSTIFICAT de multi !

 3. Din ce spunea ala al Tanzaniei , eu am inteles ca , daca-L vor pune pe Dumnezeu inaintea lor { antemergator probabil } vor putea face orice fel de treaba/munca , fara teama ca… vor patzi ceva.

  Aia ai văzut tu din tot clipul? Pe bune?? Aia ai înțeles tu din el?

  Mariane, omul merită toate laudele.

  astia din Tanzania , astia-s NEGRII omule adica , acea parte din omenire despre care spuneam mai zilele trecute ca… totusi sant NEJUSTIFICAT de multi !

  Nu există nimic care să-ți dea voie să spui că negrii (albii, asiaticii, țiganii etc) sunt nejustificat de mulți. Sunt exact atâția câți trebuie să fie.

 4. Ai sa razi insa , chiar l-am vazut integral plus…cateva dintre videoclipurile ce urmau . Am fost atras nu de cioropina ce-l prezenta { Wode Maya cred ca era numele sau } cat de , acele sticle pe etichetele carora scria CVO si COVID ORIGINALS fara sa uit chestia cu caprele caci , alea mi-au adus in memorie un film in care presta George Clooney , un film unde era vorba… tot de niste capre . Parca ti-am mai spus ca , inteleg mai bine engleza scrisa decat orice fel de dublaj in engleza . DA , grosso modo , asta am inteles eu din spusele domnului acela de culoare numit… Magufuli . ” Mariane, omul merită toate laudele. ” ARGUMENTEAZA ! ” Nu există nimic care să-ți dea voie să spui că negrii (albii, asiaticii, țiganii etc) sunt nejustificat de mulți. Sunt exact atâția câți trebuie să fie. ” Aici glumesti si-s sigur de asta deoarece , nici un om cu mintea intreaga nu poate spune ca negri , asiaticii sau TZIGANII sant … exact cati trebuie s a fie . Asi fi crezut ca vorbesti serios daca ai fi adaugat : SUNT EXACT CATI LE-AM PERMIS NOI SA FIE ! Daca Adolf si altii ca el , si-ar fi indreptat atentia { inainte de evrei } asupra alora negrii sau galbeni si ar fi facut experimente doar asupra lor , mergi la pariu ca WWII poate ca n-ar mai fi avut loc ? Am fi avut cu totii acel mult ravnit SPATIU VITAL si astfel am fi fost cu adevarat fericiti . Glumesc evident insa , asta-i plata pentru neincrederea dumitale plus a faptului ca , nu te-ai tinut de cuvant si n-ai citit Biblia asa cum te laudai . Dac-ai fi citit-o ai fi stiut astazi ca… Da’ lasa frate c a , n-am sa-ti dau eu mura-n gura taman azi cand , mai sant 24 de ore si expira Ordonantele Militare si Decretele neamtului … care bucurie ti-o doresc si… dumitale !!!

 5. Ba da, negrii (alături de țigani, asiatici etc) sunt exact câți trebuie să fie. Pe de altă parte, unii albi s-ar putea să fie în plus. Și de ce le spui cioripine?

  Încă o dată: Magufuli merită tot respectul meu și al tău. Argumentele sunt clare ca lumina zilei în articol. Dacă nu le înțelegi, recitește-l. Dacă nici atunci, problema e la tine.

 6. Mariane, nu mă pot abține să nu intervin! Deci tu crezi că Hitler a făcut o alegere greșită omorând evrei, în loc să omoare negri. Adică oricum era cazul să omoare ceva milioane de oameni…
  Ai putea să argumentezi? De ce culoarea pielii – neagră, galbenă – te încurcă așa de rău? Culoarea pielii e determinată de un set de gene. Ia presupune, pentru o secundă, că tu ai fi fost negru. Sau asiatic. Și recitește ce-ai scris.

 7. Aldus , omule , eu mi-am exprimat parerea mea , am mai exprimat si ceea ce cred eu despre dl. Magufului si ceea ce cred despre inmultirea unor rase pe care , multi dintre inaintasii nostri le considerau ca fiind rase inferioare si sti ca-i asa . N-au existat infectari cu COVID in Dodoma si-n general in Tanzania insa…” au fost in China , UK , Franta , Spania , Italia ” dupa zisa dl-ui Magufuli . Chiar nu te-ai prins ca dl. Magufuli facea de fapt apologia superioritatii si fireste istetzimii ” rasei ” tanzaniene { sub inteleapta sa conducere fireste } asupra altor rase , popoare si tari ? Pe bune nu te-ai prins sau de-al dracului , ca sa-mi faci mie sange rau , o faci pe chinezul ??? Daca recunosti faptul ca negrii { alaturi d e tzigani si asiatici } sant exact cati ar trebui s a fie , atunci inseamna ca , esti de acord cu acea teorie a MAI MULTOR ECHIPE DE CREATORI { DUMNEZEI } CARE I-AU FACUT PE OAMENI , DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA LOR iar asta venind din partea unuia care-si exprima dorinta de-a citii , de-a studia Biblia… ATENTIE : nu-s rasist chiar daca asa pare ! P.S. Noi “albii ” n-avem mari probleme caci suntem in vadita inferioritate numerica vis a vis de…

 8. @Renata Daca n-o facea Hitler , o facea altul deci…oricum mureau niste milioane de oameni . Doresc sa-ti reamintesc pentru cazul in care este posibil sa fi uitat ca , evreii , NU NEGRII SAU CHINEZII , au daruit lumii mintile cele mai luminate ale omenirii si , avand in vedere ca dumneata ai absolvit ” George Enescu ” ti-l reamintesc doar pe George Gershwin si-a sa absolut memorabila Rhapsody in blue al carui fericit apropitar al unui DVD-ului este , subsemnatul . Nu-ti reamintesc regizorii ,actorii , cantaretii… artistii in general sau savantii evrei ca-s prea multi si mi-ar pare rau sa-l uit pe careva . Negrii….sau chinezi , mai putzini spre deloc . 1] ” De ce culoarea pielii – neagră, galbenă – te încurcă așa de rău? ” Pai daca toata viata m-a ” incurcat ” si mi-a distrus-o in acelasi timp , cum sa nu ma mai incurce taman azi ? 2] ” Ia presupune, pentru o secundă, că tu ai fi fost negru. ” AM FOST MAI RAU DECAT UN NEGRU SI-O MARTURISESC CU MANA PE INIMA DECI : STIU asta , spre deosebire d e dumneata sau Aldus ! Sarutari de maini si-ti reamintesc faptul ca , anul trecut cam pe vremea asta , intalnindu-te pe cand erai in compania unei alte doamne pe la Piata Straduinta { aia din spate de la Cultural } si salutandu-va … ai intrebat-o foarte mirata pe partenera de dialog crezand ca pe ea am salutat-o : DE UNDE-L CUNOSTI PE TZIGANUL ASTA ? Fireste nu stiai cine sunt caci , in afara de-a face oarece comenatarii pe blogul dumitale … Intrebarea pe care-i adresat-o partenerei dumitale d e discutie , mi-a fost adusa la cunostiinta de doamna Nina , aia de era responsabila pe-atunci la acel PLAFAR si care-a auzit dialogul ulterior . Respect deosebit !

 9. Marian, mă uimești!
  În viața mea n-am întrebat pe cineva „de unde îl cunoști pe…?” fiindcă e o întrebare stupidă. Nu știu cine e doamna Nina și despre ce plafar vorbești (sunt, cred, mai multe). Dacă stau să mă gândesc bine, în 20 de ani de Berceni cred că m-am întâlnit de 3 ori în piața aia cu cineva cunoscut și să stau de vorbă. Dar e posibil să fi trecut pe lângă mine într-una din dățile alea. Hai să admitem că aș fi întrebat „Îl cunoști pe omul/domnul/țiganul/tipul/individul ăsta?”, neînțelegând de ce ne-ar saluta un complet necunoscut: ce relevanță are? Eu nu folosesc „țigan” în sens peiorativ. Am lucrat 17 ani într-un cartier de țigani, în Colței. Pe unii îi simpatizam, pe alții îi detestam (drogații, hoții). La școala de muzică am avut mulți colegi și prieteni țigani. La facultate am avut doi foarte buni prieteni negri, la care mă gândesc și acum. Pe mine nu mă deranjează culoarea pielii unui om și n-am prejudecăți rasiale. Am prejudecăți caracteriale, da, împart lumea în buni și răi, în oameni cumsecade și jigodii, dar mulți fac asta.
  Care e problema? Ești țigan? Să fii sănătos!
  Nu asta mă deranjează la tine. Mă deranjează că scrii cu doi „I” acolo unde nu e cazul (infinitivul verbelor) și că folosești „Δ din „A” la începutul cuvintelor. 🙂

  Argumentul – dacă nu era Hitler, era altul – mi se pare aiurea. De ce era obligatoriu un genocid?

  P.S.: Când te mai vezi cu doamna Nina, zi-i ceva de morții mă-sii ei din partea mea, fiindcă a inventat un dialog care n-a avut loc niciodată.

 10. @Renata Si crezi cumva ca lui Johhny Raducanu ai spunea careva TZIGAN la modul peiorativ ? Nu frate era o lauda iar el se mandrea cu asta ! Stiu c-ai avut colegi …rromi la Enescu caci , nu uita unde era si este inca , situat . Doamna Nina … din pacate n-o mai pot gratula folosindu-ma de termenii sugerati de dumneata la fel cum n-o mai pot aduce ca martora pe partenera dumitale de discutie madamme Cristea de la E-uri , soacra lui Lelut Vasilescu frate ! Am fost de N ori la ea in casa { de fapt la Lelut } deci ma stia , iar acesta a fost motivul pentru care am salutat-o . Salutul a fost directionat catre amandoua caci… te stiam si pe dumneata { dumneata sigur nu ma stiai pe mine } insa , chiar nu mai conteaza asa cum n-a contat nici atunci . Doamna Nina s-a pensionat { are 2000 de lei pensie } iar madamme Cristea , s-a retras langa sotul ei prea iubit la Cenica ca , acolo avea loc de veci . Te rog eu , respectuos te rog : lasa dracului aceasta obstinatie ca oamenii , toti oamenii , sa ” scrie corect intr-o limba ” ! Asta-i valabil pentru absolventii de Filologie , Litere si alte asemenea asezaminte umaniste nu pentru un tip absolvent a patru clase { generala , liceul si doi ani politehnica multumesc partidului } cum sunt eu . In plus , parca ti-am mai spus : dupa ce-ai trecut de-o anumita varsta nu te mai intereseaza ce si cum scrii ci , doar cat mai ai de trait , orice altceva nu mai conteaza . Daca te intelege cineva bine , daca nu… iarasi bine iar dumneata pana acum , M-AI INTELES . P.S. Te anuntz cu respect ca , pe vremea cand dumneata cu aceea vioara sub bratz faceai primul pas in curtea de la Enescu , pe Coltei nu existau tigani deoarece era un cartier select . Sile Dinicu a trait multi ani in vecinatatea farmaciei unde-ti desfasori dumneata activitatea deci , chiar nu poti folosi ca pe un titlu d e glorie faptul c-ai trait 17 ani intre….tzigani . P.P.S. Parca vad c-ai sa ma iei la refec pe blogul dumitale pe care-l bantui si acum cu-acelasi respect .

 11. Marian, să-ți răspund pe rând:
  1. Nu cunosc niciun Leluț Vasilescu, nicio doamnă Cristea, nici în Berceni, nici în alt cartier. Nu știu de ce insiști cu invențiunea asta.
  2. Am avut colegi țigani la Enescu pentru că era liceu de muzică, nu fiindcă e situat în strada lt. Lemnea. Vorbim despre același liceu Enescu, nu? Acolo chiar nu era cartier de țigani. N.B., mă duceam cu pianul sub braț, nu cu vioara. 🙂
  3. Nu-mi fac un titlu de glorie că zona centrului vechi e plină de țigani. Nu i-am adus eu acolo. Acolo i-am găsit.
  4. Cu limba română… Limba română e limba maternă pentru noi. E la fel de rușinos să n-o scrii și să n-o vorbești corect, precum ar fi să nu-ți recunoști drapelul, imnul național etc. Dacă ai făcut 12 clase ȘI doi ani de politehnică, ai avut de-a face cu scrisul și cititul din belșug. N-ai nicio scuză să n-o fi învățat.
  E o prostie să susții că numai absolvenții de filologie au obligația s-o cunoască la perfecție. Uite-l pe canadianul Gigli: tot inginerie a făcut, a plecat de peste 30 de ani din România, dar scrie PERFECT, și ortografic, și gramatical. Ca să nu deschid acum o listă de neabsolvenți de filologie care scriu în bula noastră și o fac fără cusur. Firește, poți greși la dactilografiere, poți scăpa litere, dar ăla e altfel de greșeală și nu supără pe nimeni. Chestia cu „doar să te faci înțeles” e valabil pentru limbile străine, când ești turist sau muncești în altă țară.
  Poate că ești prea bătrân să înveți să schiezi, dar să-ți corectezi scrierea e floare la ureche, la orice vârstă. Deschizi DEX-ul și-l lași în bara de jos; și când ai dubii asupra ortografiei unui cuvânt, deschizi ferestruica cu Dex-ul și verifici.

 12. @Marian

  Faptul că înaintașii aveau o părere proastă despre alte rase arată că înaintașii erau proști. Părerea asta proastă a lor izvora de fapt dintr-un complex de inferioritate. Un om care se simte inferior va avea tendința să compenseze printr-un plus de orgoliu și superioritate la alte capitole. De exemplu, negrii sunt mai virili decât albii, iar asta creează în bărbații albi o frică subconștientă că negrii le vor fura femeile. Și atunci, albii vor căuta (conștient sau nu) tot felul de motive să îi asuprească pe negri, despre care vor spune și vor gândi că le sunt inferiori. Ți-am dat doar un exemplu, evident că lucrurile nu se reduc la el.

  Chiar nu te-ai prins că testele pentru COVID-19 nu sunt eficiente și că furnizează multe concluzii greșite? Că tu, ca țară, indiferent că te numești Tanzania sau România, imporți niște teste care îți spun că până și vrăbiile sunt infectate cu coronavirus? Înțelegi că dintre toți președinții țărilor pe care le-ai listat tu acolo, Magufuli a fost singurul care a avut curajul să pună sub semnul întrebării metodologia oficială (importată din China cu girul OMS), să o probeze și apoi să spună public că nu te poți baza pe aceste teste? Lucruri pe care președintele nostru sau președintele altei țări n-a avut intenția, inteligența, inspirația sau curajul să le facă?

  Deci simplu: omul a demonstrat că kiturile de testare nu sunt fiabile. Kituri de testare aduse din afară. Kituri de testare pe care le folosesc și alte țări. Kituri de testare care spun că ai COVID-19 chiar dacă nu ai. Chiar dacă ești un om sănătos. Sau o pasăre. Sau o banană.

  PS: Chestia cu â în loc de î la începutul cuvintelor și pe mine mă deranjează. Mai ales că ți-am atras atenția și că regula e simplă. La început de cuvânt se scrie cu î, nu cu â.

 13. Alduse , ce-i atat d e greu sa pricepi ca , n-am aceste facilitati si-n plus in afara de faptul ca NU VREAU SA-MI CUMPAR O TASTATURA NOUA , jura-te ca NICIODATA N-AI INTELES imediat ceea ce-am scris ?!! Zici ca te deranjaza , dar oare chiar nu poti sa dormi noaptea , nu-ti intra bucatura pe soseaua gatutul daca eu “scriu ” asa cum scriu ? Ce dracu fratzioare , chiar nu poti fi serios ? Pe tastatura asta a mea scrie : MODEL KL -S5UP MADE IN … CHINA , si-o am de vreo cinsprezece ani . Dracu mai sta s-o schimbe acum ? Chiar crezi ca , alta grije n-am decat de-a cauta programe cu ajutorul carora sa-mi pot corecta scrisul doar pentru ca , dumitale sau altuia nu va place modul in care scriu ? O mica si… banala corectie : nu Mogufuli a fost cel ce-a contestat aceasta ” metodologie oficială (importată din China cu girul OMS), să o probeze și apoi să spună public că nu te poți baza pe aceste teste ” ci…altul . P.S. Daca ai citit cu oarecare atentie ceea ce-am scris si vei incerca sa scri si dumneata in acelasi conditii in care-o fac eu vei vedea ca … chiar nu era necesara chestia de la P.S. !

 14. @renata La 1, 2 si 3 nu te scuza , este lipsit de sens caci , nu ma mai intereseaza si nu m-a interesat niciodata . Daca am spus ceva , am spus-o deoarece , STIAM ca nici dumneata si nici ALDUS sau oricare ar fi … n-a stat in locul cuiva care are o alta coloratura a invelisului exterior cu care mama natura in nemarginita-i inteligentza , l-a dotat PE VIATA . Amicul Gelu Duminica v-o poate confirma caci si el a fost in fix aceelasi situatii ca si mine si nu doar o singura data . Diferentza dintre mine si el consta in faptul ca EU NU SUNT , iar culoarea pielii mele n-o consider decat o gluma proasta a aceleiasi mama … natura . N-am fost si nu sunt tzigan insa… am avut de tras toata viata din aceasta cauza . La 4 in schimb , te contrazic cu scuzele de rigoare , citandu-te pe dumneata din cadrul unei postari mai vechi gasita cu foarte multa vreme in urma pe blogul dumitale { erai la ” gara ” veche } : ” pe cine mai preocupa azi sa vorbeasca sau sa scrie corect in dulcea limba romaneasca decat , poate poetii , poate scriitorii… poate unii ” jurnalisti ” altminteri , TOATA LUMEA , vorbeste si scrie in ROMGLEZA ” . In aceste conditii , pentru ce eu , ar trebui sa fiu diferit de… toata lumea ? Dumneata , autoare a unor carti BINE PRIMITE IN SPATIUL PUBLIC LA VREMEA RESPECTIVA , dumneata esti obligata de ” meserie ” dar eu… sa fim seriosi chiar n-am aceasta obligatie si nici chef sa-mi angajez un corector de meserie , asa cum ai fost obligata dumneata cand ai publicat NONO , chiar n-am . Si-n plus te-ntreb : de cand ai devenit dumneata o nazi grammar caci , dupa cate-mi amintesc in calitatea-mi de vizitator aproape permanent al garii dumitale { de la inceputuri , cam de pe vremea cand ti-ai tras-o… prima data 😮 , pe ” gara ” fireste } , ei bine , NICIODATA n-ai incercat sa corectezi exprimarile cuiva { fireste in afara de alea porcoase } sau sa-i impui aluia ceea CE VREI SI CUM VREI DUMNEATA sa scrie caci , nu toti cei ce-ti erau “clienti ” veneau din postura de academicieni ? De cand aceasta intransigentza ? Cum ramane cu mult trambitzata … libertate d e exprimare , afishata pe frontul ” garii ” ? Indiferent de ceea ce crezi acum sau de ” injuraturile ” cu care , sunt sigur ca ma gratulezi in gandul dumitale sau cu care ma vor podidi amicii dumitale virtuali , raman acelasi respectuos prieten si vizitator permanent al garii dumitale si fireste , al dumitale ca SEF DE GARA !!! O monstra a acestei prietenii o afishez aici cu o mica “corectura ” si poate-ti va place chiar daca-i scrisa de mana dumitale in … 2014 : Renata draga mea / Cu un carnetzel in poala /Si privind la foaia goala / Stau pe-un colt de canapea / Pedepsit o saptamana / FIINDCA-AM PUS O LINIUTZA / UNDE … CHIAR NU TREBUIA ! 🙂

 15. Aldus citeste aici : ” Madagascar: Remediu naturist pentru COVID-19 și scandalul intervențiilor abuzive ale Organizației Mondiale a Sănătății . OMS i-a propus 20 de milioane de dolari mită președintelui din Madagascar pentru a-l convinge să compromită un remediu destinat tratării COVID-19. Acesta a refuzat revoltat! Cu toate acestea reprezentanții Organizației Mondiale a Sănătății nu vor cu niciun chip să accepte tonicul drept remediu. Evident, pentru că asta le-ar strica tot planul de a vaccina întreaga populație a lumii. Ne amintim că exact la fel au procedat și în martie față de propunerea legată de hidroxiclorichină. ” ASTA , INAINTEA DE-A O SPUNE SI DL. MAGUFULI ! Iar dumneata te-ai bashicat…

 16. @Marian

  Dacă nu poți scrie “înțeles”, scrie “inteles”. Cu i în loc de î. Dar tu scrii “anteles”, cu a. Nu-mi spune că nici pe litera i nu o ai. Asta nu e o problemă a tastaturii, asta e o îndărătnicie a ta. Deci, e simplu: la început de cuvânt se scrie î (sau i, dacă nu folosești diacritice) în loc de â (sau de a). Mă rog, mai sunt câteva chichițe, dar fă asta prima dată.

  Da, pot înțelege ce scrii. Dar e deranjant. Și ți s-a mai atras atenția. Sigur că și tu-l poți înțelege pe un om care vorbește cu expectorații, flegmând încontinuu sau vărsând mâncare din gură, dar aia nu înseamnă că-ți va face și plăcere să-l privești. E ca și cum ai face sex cu o femeie grasă, urâtă și porcoasă. Da, poți face sex și cu ea. Fiziologic, ești apt pentru asta. Dar probabil că n-o să fie cea mai sublimă experiență erotică a ta. Și nu-mi spune că la vârsta ta nu mai faci sex: este o simplă analogie.

  Deci, lasă scuzele și aplică învățăturile bune pe care le primești de la alții, mai ales atunci când vrei să te manifești în lumea lor, a literelor.

  La celălalt punct: a ieșit președintele Madagascarului să declare public că testele pentru COVID-19 sunt varză? Că eu nu l-am văzut. Sau să spună că OMS a încercat să-l mituiască? Ce îmi dai tu e un citat de pe net. Și eu pot scrie pe blogul meu că X a încercat să-l mituiască pe Y. Dar l-ai văzut tu pe președintele Madagascarului să declare public ce scrii tu acolo? Ei, Magufuli a ieșit public.

 17. 1] Trec peste primele reprosuri caci : este posibil sa ai dreptate . Este posibil ca , doar obstinatia mea sa fie cauza pentru care nu ma folosesc corect de semnele grafice pe care ESTE POSIBIL ca , un program de la Google sa le puna gratuit la dispozitia prostilor si-a incapatanatilor …asa cum sunt eu : ESTE POSIBIL NU NEG ASTA . Ce urmeaza in schimb… Las dracului exemplul cu ala care , ” vorbeste cu expectoratii , flegmând încontinuu sau vărsând mâncare din gură, dar aia nu înseamnă că-ți va face și plăcere să-l privești. ” Chiar am avut de-aface cu oameni dintr-astia si uneori , CHIAR MI-A FACUT PLACERE SA-I VAD AJUNSI IN STAREA AIA !!! Dracu stia c-ar fi posibil sa ajung si eu… la fel ca ei vreodata ? Cum zic , p-asta o las insa aia cu ” E ca și cum ai face sex cu o femeie grasă, urâtă și porcoasă. ” asta-i geniala pur si simplu . 2] Intrebare : chiar crezi ca-ti este suficienta mana{ dreapta sau stanga sau amandoua in caz ca esti ambidextru } pentru a face …sex ? Oare chiar crezi ca , dupa ce ai tinut post fortat un numar oarecare de luni sau ani , ai sa faci nazuri la pomana unui VAGIN , a unei VULVE , doar pentru ca acesta apartine unei femei grase , urate si… porcoase ? Fi serios omule , doar lesbienele ar putea face asa ceva nu dumneata ! 3] Buna si “analogia ” insa , m-a intristat avand in vedere ca , sexul la varsta si tarrele mele in materie de sanatate inseamna sa nu mai pot semna talonul de pensie … atunci cand se-ndura statul s-o trimita deci , ma abtin sa raspund acestei provocari . Totusi , de unde ideea ca oamenii ce au deja sau chiar depasesc o anumita varsta , mor de pofta de-a face… sex ? Astea-s mituri Alduse , astea-s precum Ana lui Manole omule ! Fireste ca-i posibil si chiar exista asemenea specimene de oameni care la , peste N ani de viata , sa le mai stea gandul la sex insa aia , n-au muncit la ” stapan ” pentru asi asigura painea pentru ei si-ai lor , nici macar o zi din viata lor ti-o garantez . 4] ” Deci, lasă scuzele și aplică învățăturile bune pe care le primești de la alții, mai ales atunci când vrei să te manifești în lumea lor, a literelor. ” Atunci cand intru NEINVITAT in casa cuiva iar acesta ma primeste la masa lui , nu-i caut chichite mancarii pentru-a pune intr-o postura ingrata bucatareasa si chiar gazda uneori . Mananc ce-mi da ala iar “ala ” , nu sta sa-mi analizeze modul in care folosesc tacamurile caci , prin faptul de-a ma accepta la masa lui , ma accepta asa cum ma sunt eu : ” dupa facultati ” vorba lui Victor , feciorul lu’ Balosu . Fireste , este posibil ca a doua oara , sa nu ma mai primeasca la masa lui cu-aceiasi placere insa… imi pot asuma asta . Buna analogia insa , eu { diferit de-a fi incercat la randu-mi o… analogie } chiar n-am si n-am avut NICIODATA , veleitati scriitoricesti pentru a ma gandi fie si-o clipa sa ” ma manifeșt în lumea lor, a literelor.” 5] Este foarte adevarat ca , si aici ai partial dreptate : am luat o chestie de pe net . Nu stiu ce site spunea ceva despre Radu Mazare si… astfel am ajuns in Madagascar , figurativ fireste . Evident exista acolo si ceva videoclipuri insa , nu intotdeauna imi tine figura sa le copiez si sa le expediez cuiva . Acum m-ar fi interesat pentru a-mi servii ca proba in ceea ce-am afirmat despre cele declarate d e dl. Maugufuli . De ce nu pot copia si-apoi trimete cui doresc acele videoclipuri , chiar nu stiu si nici nu ma intereseaza insa… ma poti crede pe cuvant caci , n-am nimic cu modegasii , cu OMS… poate insa , acuzatia aluia este foarte grava deci , chiar ma-ndoiesc d e faptul ca , daca dumneata ” nu l-ai vazut ” , chiar nu exista , mai ales la nivelul acesta . Iti doresc sa ai parte de-o zi cat mai buna in continuare omule ! La Bucuresti… picura .

Leave a Reply