Second chance on life

Știu că știți că în ultima perioadă mi-am cam neglijat blogul. Așteptați-vă ca în viitorul apropiat lucrurile să se deruleze exact la fel, pentru că deocamdată am alte priorități. Mai știu că unii dintre voi știți că am două restanțe, la Alex și Vladimir, care au rezolvat ultimele două întrebări de la categoria Quiz. N-am uitat și o să scriu pe temele furnizate de ei. Dar cum cea mai bună soluție când ești dator este să-ți faci și mai multe datorii, iată o nouă ghicitoare cinefilică:

Așadar, cum se numește serialul sau filmul din care am extras fragmentul de mai sus, pe care l-am intitulat ironic Second chance on life? Câștigătorul primește drept recompensă posibilitatea de a-mi dicta o temă pentru un viitor articol. Temă pe care eu voi scrie când voi scrie, că doară-s ardelean, ce atâta grabă? Succes!

6 Replies to “Second chance on life”

 1. Hai ca ai ridicat-o la fileu!! :)))))))))
  E din Lucifer, nici n-a trebui sa ma uit la video 😀

  (Sau cei care scriu pe blog n-au voie sa participe? :))

 2. Acuma după ce-ai scris, n-o să-ți șterg comentariul, că nu-i frumos (și oricum poate c-ar fi prea târziu). Da’ frumos ar fi fost să nu comentezi, dat fiind că pe de-o parte da, ești autor, și pe de alta ai recenzat chiar serialul ăsta aici pe blog, deci știam că e foarte posibil să recunoști scena. În sfârșit, dacă tot te-ai băgat, dă-mi și o temă pentru viitor.

 3. Pai, propun sa-mi dai tu o tema. Dat fiind ca am “trisat”. Sau, daca vrei, pun eu un un quizz, in numele tau, si repar greseala (cumva).
  Ce zici?

 4. Nu ai trișat, dar puteai să te gândești că știu că tu ai văzut serialul, așa că întrebarea asta nu ți se adresează ție, că n-avea niciun farmec. Dacă ești într-un grup de 10 prieteni și îi întrebi care recunoaște faza cutare, știind sigur că unul dintre ei ți-a spus înainte că a văzut filmul respectiv, este clar că întrebarea ta li se adresează celorlalți, nu? Și că nu te aștepți ca cel care știe (și care știe că tu știi că el știe) să sară repede și să spună el răspunsul? Mnoa, cam așa și aici. Dar dacă voi posta un alt quiz cinefilic dintr-un alt serial pe care tu nu l-ai recenzat, atunci poți participa și tu, evident.

  Dar acum e la timpul trecut. Îmi dai tu o temă, pentru că tu ai răspuns; așa sunt regulile. Pe de altă parte, ești liber să postezi articole în orice categorie vrei, deci inclusiv întrebări de genul ăsta, pe care să le premiezi și tu, dacă vrei. Și atunci, dacă voi ghici răspunsul la una dintre ele, voi avea posibilitatea să-ți dictez o temă.

 5. […] răspunzând corect unei întrebări din rubrica Quiz, Liviu Ursulescu îmi dădea ca temă să scriu despre nevoia de consum. Așa că iaca scriu, că n-am ce face, trebuie să mă […]

Leave a Reply