Sânii grozavei Loredana

Și, pe unde-ați mai umblat, ce-ați mai făcut? Ați fost la vot? Dar diaspora, respectiv cei din Canada și Norvegia? Da, sigur vă mai pasă vouă de România! 🙂

Zilele trecute am dat peste o poză mișto, cu sânii Loredanei Groza văzuți printr-un decolteu grozav sau de groază, în funcție de cum vreți să declinați numele celebrei cântărețe. Mie unul mi-au plăcut. Arată cam așa:

decolteul loderanei groza

Autoarea linkuită se întreabă:

Dar de ce și-a scos la înaintare sânii ăia de plastic și ni-i arată acum ca și când ar veni de pe centură, nu pot să pricep. Aveți voi vreo explicație?

Asta în condițiile în care Loredana este încă o cântăreață de succes. Eu am o teorie: femeia are 49 de ani. La vârsta asta, se apropie de menopauză și trece prin aceeași fază în care bărbații încep să epateze și să vorbească mai porcos, sau mai pe șleau, ca să-și valideze teoria că încă mai pot. În afară de asta, la femei vârsta își spune mai repede cuvântul, așa că dacă nu acum, când încă arată bine, atunci când? Sigur, este o tipă dezinhibată, după cum puteți constata din această înregistrare1de unde am extras și poza.

În rest, m-a amuzat faptul că Zoso și Cetin au început să susțină, mai voalat sau mai pe față, candidatura Vioricăi Dăncilă în turul doi. Și mă gândesc să scriu și eu câteva articole pro-PSD sau anti-PNL, că poate, cine știe, mă va confunda lumea cu un influencer și vor începe agențiile să mă bage în seamă. 🙂

PS: În caz că vă-ntrebați care-i legătura dintre politică și sâni.

13 Replies to “Sânii grozavei Loredana”

 1. Te-ai iscusit, Aldus! Ai țâțe în titlu, ai țâțe în introducere, urmează un panseu despre menopauză (destul de corect!), unul despre andropauză (nu prea își modifică bărbații limbajul la apus, dar, în fine, s-ar putea să nu-i fi întâlnit eu pe ăia care o fac), iar pe final bagi cuprinsul: marii blogări/influensări scriu la ordin. Manipulează nerușinat. Nici vorbă să fie o susținere voalată, e pe față. Cum-necum, ai remarcat esențialul.
  Păcat că ai dat-o pe glumă și ai terminat textul exact când începuse mai bine! 🙂

 2. Cum adică, vrei să zici că Zoso și Arhi iau bani de la PSD, partid pe care l-au înjurat ani în șir? Nu se poate! Păi uite ce scria aici Zoso despre Tudor Chirilă:

  Dar vreau să vă atrag atenția asupra ceva: uitați-vă la concertele trupei lui Chirilă, Vama.

  Ochiometric, cam 25% din ele sunt la chestii sponsorizate de primării. Căutând pe net, primării cu primar PSD, adică fix partidul ăla împotriva căruia Chirilă protestează din când în când, când e la concertele cu tineret. La astea unde oamenii sunt mai în vârstă, știe și tace.

  Întrebarea e asta: voi ați renunța la 25% din venituri pentru niște principii? Ați juca pe termen lung, înțelegând că astfel faceți un bine și poate în viitor veți trăi într-o țară civilizată și veți câștiga mai mulți bani?

  Cu siguranță te înșeli! 😆

 3. Nope, doamna a decis ca e prea frig si nu si-a exercitat dreptul 😀 . In fapt acum 6 luni nici nu stia cine-i veorica, am luminat-o eu ca am fb cu prieteni romani si mai pune omul un link, o injuratura. Asa ca nu, doamna n-a votat si cred sincer ca i se falfie de patria-i muma.

 4. Dreptul de vot sau dreptul de a purta decolteu? 😀 Glumesc. Tu nu ai cetățenie română? Sau pe tine te doare la bască și de Mama Rusie? 😀

 5. Romana n-am. Nu, mie nu mi se falfaie, votez peste tot pe unde am cetatenie, mai ales Rusia. Dar sunt ferm convins ca stiu mai multe despre politica romaneasca decat cetateanca din dotare :D. Altfel sunt foarte pro decolteuri, as vota cu maxim interes o astfel de initiativa cutezatoare!

 6. Nici nu-i de mirare că sunteți pe cale de dispariție. Picați pe spate pentru niște protuberanțe. 🙄

 7. Bey, ubicule_mânălungă_mintescurtă/haştagpunctRO!

  Pari aşa.. niţel băgat în Arhetipul Umbrei lu’ nen’to Carl G. Jung.
  Şi nu’i prea bine bro. Nuizibil, decât! Şi nici că vreau a da vr’un reply la protuberanţele Smărăndiţei. Bă! da’… oricum,dacă alea’s nişte fucking protuberanţe, apăi, fără doar şi poate, un zvârc din alea două…. e butonul spre Calea Lactee 😆 Mă rog. Te pup Sma. Cel’lalt…nici că vreau să mă gândesc. Anyway.
  Că minton uit ce-am vrut să zic. Dară:

  Bey, ubi(bi)culele pizdii!
  De’ai ajuns să dai iama’n ţâţişoarele lu’ Lore, apăi, e semn c’o sosit vremea să ne spui pa. Că pare că universul nu ţi-a dat- şi nici nu’ţi va da- vreo şansă mai mare….. de un click distanţă. Trăiască GUGU şi Yutubu, nu?! D’apoi s’o fi văzut, la preţ de amu, douăşcinci de ani. Păi nu ne umpleai tu d’un curriculum vitae, înstrupţat magna cum..(pornoşaguri)laude, ce ţi’au adus faima alt’dată. So.

  A venit vremea să-ţi iei o pauză binemeritată. Gata.
  Sau intră batăr într’un silenţio stampa, d’ăla italienesc, de ce nu. Ori ia’ţi naibilui un an sabatic! Nu’i fi primul, wtf! Că doar au făcut’o mulţi alţii, deja. ”Bloagări” (ha ha) ai vremilor trecute. Nu dau exemple. Dacă nici tu nu’i ştii?!!!

  Ia naibilui o pauză. Dispari, zic. Că dacă mie mi’e a lehamite-doar ştii că şi cât pot duce- cum te’or mai răbda d’alde ăştia, mai noii sosiţi în branşă? Zic. Gigolăii şi fătucilile astea, trecute bine de 50 de primăveri, nimeni altminteri în nimicnicia lor, btw… ce par c’au descoperit virgula şi punctul la ceas de seară, iar dimineaţa băşesc numaidecât şi decât ! curcubee de cuvinte, binecuvântate laitmotiv, de blegul Hefaistos. Mă leşi?!

  … nu s-a schimbat nica! Doar editura:
  Ha ha! superblog, cică. Sau ceva de genu’!
  BLEAH!

  PS. n-am un prinos a’ţi aduce…
  bă! da’.. oricând, orice sporovăila de’a ta.. ar face premiul de prisos.
  Caimacul ar fi la tine 😆

 8. @Smaranda

  I-au tăiat zeii pe androgini în două, pentru că erau foarte puternici și constituiau o amenințare la adresa Olimpului, despărțindu-i în bărbat și femeie. Și de-atunci fiecare sex (masculin sau feminin) își caută ceea ce-i lipsește. Bărbații caută frumusețea și armonia fizică în femei, putându-se excita de la niște simple protuberanțe – cum le numești tu, în timp ce femeile caută la bărbați inteligența și caracterul. 😀

  @nutella

  Păi am văzut-o acu’s 25 de ani. De atunci mă tot așteaptă ca și când.

 9. @stela
  Interesante vremuri fură. Te pup și eu.
  @aldus
  Mămăliga lor de zei.

Leave a Reply