Preiau bloguri părăsite

Recenta taxă pe domeniile .ro i-a făcut pe mulți să renunțe domeniile cumpărate cândva în ideea că le vor folosi la un moment dat, dar lăsate în uitare. Mă rog, lăsate în uitare până când RoTLD a decis că ele trebuie reînnoite anual, contra cost. Știu asta pentru că la rândul meu am renunțat la o serie de domenii .ro cumpărate dar nefolosite niciodată. Și cum nu mă consider o excepție ci o parte a regulei, deduc că există mulți alții care au procedat exact ca mine. Cunoaște-te pe tine însuți și astfel vei cunoaște exteriorul, nu așa spuneau anticii? 🙂

avion abandonat

Mergând mai departe cu extrapolarea, de vreme ce există o mulțime de domenii .ro cumpărate și nefolosite, trebuie să existe și domenii care nu sunt pe .ro și care se află în aceeași situație. Precum și bloguri deschise pe aceste domenii și abandonate. Ei bine, dacă vă numărați printre posesorii unuia dintre ele, indiferent cât o fi de părăginos, și vreți să-l măritați, luați legătura cu mine folosind pagina de contact. Iar dacă nu ne înțelegem, măcar v-am deschis ochii cu privire la o posibilitate de a vă fructifica saitul pe care anterior îl considerați un eșec. Pentru că dacă eu sunt interesat de preluarea unor astfel de bloguri, puteți fi siguri că există și alții care sunt la rândul lor interesați de așa ceva.

În particular, tatonez cu ideea unui blog consacrat recenziilor de filme, deoarece nu vreau să transform O Poziție într-un blog cinefilic. Nu am vreun plan financiar cu el1Și mă îndoiesc de profitabilitatea recenzării filmelor în România, în timp ce dincolo văd o mulțime de critici care par că scriu la comandă, susținând principalele trenduri ale vremii, ca diversitatea și feminismul, chiar dacă ele apar de regulă în producții cinematografice de toată jena., vreau doar un loc în care să scriu despre filmele și serialele văzute. Și cum sunt convins că există și alții interesați să comenteze filmele pe care le văd (ei, nu eu), dar poate nu toți le au cu wordpress-ul și administrarea de domenii, aș putea chiar face un blog colectiv, dacă vă manifestați interesul pentru așa ceva. De altfel, orice idee sau sugestie legată de acest posibil nou blog nou e binevenită.

Cam atât pentru moment. A, și să nu uit: La Mulți Ani!

4 Replies to “Preiau bloguri părăsite”

  1. Deci , daca RoTLD castiga aproximativ 12000 E… de ce sa nu faci si matale la fel nu-i asa !? Intrebarile mele : 1] ce te faci ca , acele “domenii ” trebuiesc ” intretinute ” la randul lor pentru a fi profitabile . Ma cam indoiesc d e faptul ca , devenind … apropitar , vei mai avea timp pentru dumneata si familia dumitale mai ales ca , asa cum m-am invatat s a te cunosc nu vei inchiria “domeniile ” , si nici pe altii nu-i vei angaja sa dea cu sapa pe ele . Adica s a posteze cate ceva …. Vei fi doar dumneata si ideile dumitale ghidandu-te dupa acel vechi proverb : ochiul stapanului ingrase vita . 2] Dumneata vei plati i { chiar daca mai putin } alora de la RoTLD dar tot vei plati asa incat , care va fi castigul dumitale caci , banuiesc c-ai calculat asta inainte de-a te hotara sa cumperi “domenii ” ? Nu ca m-ar tenta prea mult ideea { abia-mi ajung banii sa traiesc de la o luna la alta } dar , asa pentru cultura me a generala : in fiecare zi mai invat ceva nou chiar daca ceea ce invat azi , in urma cu vreo treizeci sau patruzeci de ani mi-ar fi parut o fantasmagorie demna de un roman sau film SF . Fantasmagorie ce , in urma cu acei ani susnumiti se numea escrocherie . Fireste c a , asi mai avea intrebari insa , la timpul lor . Respect Aldus sau mai corect : ACELASI RESPECT ALDUS ! A , si sa nu uit : LA MULTI ANI presupunand ca n-am facut-o totusi pana azi !

  2. Alduse… merci de sfat insa… chiar nu mai am timp si sincer sa fiu , nici chef de-asa ceva ! Cand vorbesc despre timp ma refer strict la cate zile poate ani { dupa cum ziceau medicii } , mai am de trait mai ales ca , am deja aproape 70 de ani fara sa mai pun in discutie si alte “complicatii ” inerente varstei . Speram ca in bunavointa dumitale { c’asa m-am invatat sa te cunosc , drept un tip binevoitor } , sa-mi explici chestia asta daca nu pentru altceva macar pentru a nu ma afla in situatia sa ” stiu prea putin ” . In sfarsit… nu-i un capat de tara !

  3. Păi da, dar nu poți înțelege preocuparea pentru anumite domenii fără să le atingi și tu, măcar în treacăt. Adică fără să te ocupi puțin de ele.

Leave a Reply