Biblia rescrisă: Geneza

La început, Dumnezeu a făcut cerurile și pământul. Și pământul era netocmit și gol, așa că în primele 5 zile Dumnezeu a despărțit apa de uscat și lumina de întuneric, făcând Soarele,  Luna și stelele. După care a decorat pământul cu floră, faună și viețuitoare de tot soiul. Și a văzut Dumnezeu că toate câte le făcuse erau bune, dar nu avea cine să se bucure de ele. Și a fost seară și a fost dimineață.

În ziua a șasea Dumnezeu l-a creat pe om. A zis Dumnezeu: „Să facem om după chipul și asemănarea noastră”. Și l-a făcut din țărână peste care a suflat duh de viață. Parte bărbătească și parte femeiască i-a făcut, și l-a numit pe bărbat Adam, și a numit-o pe femeia Eva. Și le-a dat celor doi Pământul și le-a zis: „Creșteți și înmulțiți-vă și lucrați pământul și stăpâniți-l!” Și a văzut Dumnezeu că lucrurile create până atunci erau bune, dar puțin cam monotone. Și a fost seară și a fost dimineață.

În ziua a șaptea, Dumnezeu i-a creat pe Adameva și pe Evadam. Pe primul l-a creat dintr-o coastă a lui Adam și un organ de-al Evei, în timp ce pe a doua dintr-o coastă a Evei și un organ al lui Adam. Și le-a spus: „Voi veți fi combinațiile de alte orientări sexuale! Situați la granița dintre bărbat și femeie, nici una nici alta, veți fi într-o continuă căutare a propriei voastre identități în această lume dată peste cap pe care tocmai am creat-o.” Și astfel s-a împlinit mitul diversității.

3 Replies to “Biblia rescrisă: Geneza”

  1. Frate , iarta-mi nestiintza dar , spune-mi rogu-te si mie , din ce Biblie ai citat … ” chestia ” de mai sus ? Din Maine Kampf sau din ” Biblia hazlie ” a lui Leo Taxil ? Atentie : Biblia spune ca-n ziua a sheaptea Dumnezeu n-a mai creeat nimic ci , ” s-a odihnit d e toata lucrarea Lui ” { nu c-ar fi avut gagiul neaaparata nevoie } asa incat…de unde scosesi chestia aia cu….ADAMEVA si EVADAM ? IN ZIUA A SHAPTEA ??????????? Pana si eu care-s liber cugetator , pana si eu , nu-mi permit sa glumesc cu-asa ceva din multe motive astfel incat , ma intreb : ce-ai patzit ? Vrei cumva sa-i provoci vreun infarct lui Iosif….Adam ???

  2. Auzi? Dar dacă ăștia doi, Adam și Eva, au evadat din Rai, sătui de plictiseala binelui total, și Dumnezeu pretinde că i-a dat afară?

  3. Acuma, este adevărat că sunt mai multe tipuri de rai. Este un rai în care unii credincioși te-ar băga cu forța, numai să-și mai adune câteva puncte bonus pentru viața de apoi. Sper că Dumnezeu nu e ca ei.

Leave a Reply