O bormașină cu suport

Iatămă-s marți, vrând să merg la Lidl, pentru cumpărături. Înainte de a pleca, mă gândesc să intru pe site-ul lor, să văd ce noutăți și eventuale promoții au. Și uite că au! De exemplu, o bormașină cu suport, la 300 de lei. Asta:

bormașină cu suport - Lidl

Nu observați nimic nelalocul lui în imaginea de mai sus? Eu n-am fost niciodată în Germania1O altă piesă din puzzle-ul identității mele din offline., așa că posibil ca nemțoaicele să fie cele care dau găuri și bat cuie, în timp ce nemții să tricoteze.

Apoi, m-am gândit că s-ar putea să fie o strategie de marketing bazată pe următoarea idee: în general bărbații cumpără bormașini, așa că hai să facem ca aceste bormașini să fie mai atractive pentru ei! La fel cum la diverse expoziții auto sunt angajate tinere îmbrăcate sumar, care să se plimbe printre mașini. Îți permiți ultimul tip de Ferrari? Vei avea parte de gagici2Costele, ce noroc pe capul meu: ieri am câștigat la Loto iar astăzi mi-am găsit jumătatea! Ăsta da noroc!. Îți permiți o bormașină? 🙂 Numai că la bormașină trebuiau să pună o gospodină, nu un fotomodel. Una care face mâncare, are grijă de copii și, la rigoare, știe să dea o gaură în peretele vecinului.

Apoi am văzut produsul cu numărul 2:

multimetru digital - Lidl

De data asta e un bărbat. A, m-am prins: femeile sunt cu bormașini, bărbații cu lucruri de finețe, ca multimetre digitale la 70 de lei.

A treia și ultima poză din acea categorie: unealtă multifuncțională, 150 de lei:

unealtă multifuncțională - Lidl

Cu mesajul: femeile sunt multitasking.

Poate că inițial cineva s-a gândit să angajeze un bărbat și o femeie pentru a avea câte un model uman potrivit fiecărui produs, dar apoi, în baza egalității dintre sexe, departamentul de marketing i-a folosit cu rândul: o poză el, o poză ea. Sau poate tot în baza corectitudinii politice i-au angajat de sexe diferite.

Mai există un răspuns, și anume că fata din primul caz este suportul. Că-i zicea bormașină cu suport. Uitându-mă peste produse, mi-ar prinde și mie bine o multifuncțională care să găurească, să calce, să gătească și să facă sex. Cine știe, poate o găsesc la Lidl. V-am pupat!

2 Replies to “O bormașină cu suport”

Leave a Reply