From Canada with skill

M-a întrebat Cudi ce fac și mi-a zis să mai mâzgălesc ceva pe blog. Păi, ce aș putea să vă mai povestesc? În afară de faptul că câteodată1vă rog să-mi scuzați cacofonia: uneori câteodată are mai mult sens decât uneori dai peste filme de care n-a auzit nimeni, cu actori cvasinecunoscuți, din care nu poți urca nimic pe YouTube, pentru că „videoclipul dvs nu va fi disponibil decât în Canada”. Chestii de licențe, copyright & stuff. În sfârșit, sper ca Vimeo să nu-mi șteargă sau restricționeze clipul următor înainte de a apuca să-l vezi tu, dragă cititorule:

Și acum, o întrebare pentru toți cei care, mă rog, au avut răbdarea să parcurgă aceste puține rânduri și să vizioneze aceste 7 minute și 14 secunde: atât din curiozitate cât și înspre lărgirea orizontului meu cultural, care este cel mai bun actor de televiziune de la ora actuală? Că cine-i cea mai talentată actriță tocmai a fost stabilit.

11 Replies to “From Canada with skill”

 1. Nu i-am prea văzut în exercițiul funcțiunii, așa că nu te pot contrazice. Dar întrebarea avea rolul de a sublinia ultimul enunț. 🙂

 2. For the last time !

  Nu mai e mult , si tinzi a deveni un biet exhibiționist .
  BTW , daca @castanu’ si permite sa stea cu mana pe poola , asta e , stie el ce stie .
  Dar tu ?
  Imi pare ca e invers …
  Si chiar nu cred ca ma insel cand afirm , ca ai mana foarte f f f foarte mica .

  ‘Mnezeule Mare ! cui naibilui ne lasi !

 3. @bluenightmare

  Lăsând la o parte faptul că ai greșit blogul (discuția la care faci referire n-are nicio legătură cu articolul de față, dar bănuiesc că acolo ești banată), puțin îmi pasă ce ți se pare ție și ce nu. Iar faptul că mâna, prin comparație cu instrumentul, mi-ar fi mică, o iau ca pe un compliment. 🙂

 4. bey , ghetuca

  sorry , stai sa reiau cu diacritice , ca poate asa pricepi si tu sensul cuvintelor , bro .

  Deci

  Bey , gheţ ambulatoriu !
  1 . dacă sunt aici , înseamnă că n-am gresit ” minunăţie” de blog (ha ha) şi deci chiar sunt acolo unde vreau să fiu , gheţule care eşti .
  2. eu n-am adus nicio discuţie aici , ci doar ţi-am atras atenţia civilizat că tinzi să devii un mic exhibiționist . Trimiterea spre castan era doar un joc de cuvinte pe care mata l-ai adus la nivelul care te scoate din discuţie , nimic mai mult . Penibil , stimabile .
  3. nu sunt cine insinuezi că sunt .
  aş vrea eu . aşa ca las’o baltă .
  4. dacă – şi numai dacă – mîna’i mică , apăi , pe cale de consecinţă : tot ce hodine-n dânsa, sau/ori o înconjoară pe dânsa , ghess what ?!
  NU POATE FI DECÂT MICĂ , gheţule care eşti !

  Ergo : mai da-te’n p.u.l.a mea !!!

  (asta nu va fi publicata , dar tu stii ca eu stiu ca tu stii ca ai citit o , gheţule care esti !!!!!!!!!)

 5. mea culpa .
  adevărat , credeam că voi trece iar prin moderarea p…lii .

  semn bun , stimabile , ce sa zic 😆

 6. Sincer, nu știu cine ești. Bănuiesc că Stella aia sau cum o chema, că ești la fel de incoerent ca ea. Da’ tot sincer, nu prea-mi bat capul.

 7. Sincer ?
  Chiar cred ca faci bine ca nu ti bati capul . Tu doar il freci !
  Asa ca da naibilui drumul la darloaga si mai schimba mana . poate ti iese pana la urma .

  😆 😆 😆

  ghetule care esti

 8. De la minutul 2.20… adica taman cand ai baga coarda degetele pe gat aluia , adica taman cand devenea mai incitant 😎 , s-a oprit si n-am mai vazut nimic din filmuletzul postat de dumneata . Ca actori , in afara monstrilor sacrii , imi plac deocamdata : Evangeline Lilly , Ryan Reynolds , evident Keifer Sutherland , care onoreaza si continua astfel cariera tatalui sau , Laura Vandervoort …si-ar mai fi insa , mi-ar lua prea mult sa scriu toate numele alora care , chiar imi place cum joaca . Las deoparte numele francezilor ce la ora asta , le cam dau clase americanilor in materie de seriale .

 9. M-am uitat acum la mai mult de jumătate din clip, merge bine. Deci o fi de la tine.

Leave a Reply