Dust if you must

Unul din lucrurile pe care le-am ignorat în timpul școlii a fost limba engleză. Un altul a fost o colegă de clasă, dar să nu divaghez . Odată ajuns pe internet, mi-a părut rău că am ignorat limba engleză, după cum mi-a părut rău că mai târziu, în facultate, am ignorat internetul, pe considerentul că nu-i o ramură pură și suficient de elevată a informaticii. Ei bine, odată ce devii adult constați că trebuie să cobori uneori, și anume periodic, timp de cam 8 ore pe zi, de la înălțimea existenței tale idilice în lumea reală, de exemplu pentru a munci și a te întreține.

Așa că mi-am revizuit optica cu privire la importanța netului. Cât despre engleză, poate că într-o zi o să mă apuc s-o învăț și pe ea. Până atunci, vă invit pe voi, cei care deja îi cunoașteți toate subtilitățile, să traduceți – eventual chiar pe blogurile proprii – frumoasa poezie de mai jos, a lui Rose Milligan.

Dust if you must, but wouldn’t it be better
To paint a picture, or write a letter,
Bake a cake, or plant a seed;
Ponder the difference between want and need?

Dust if you must, but there’s not much time,
With rivers to swim, and mountains to climb;
Music to hear, and books to read;
Friends to cherish, and life to lead.

Dust if you must, but the world’s out there
With the sun in your eyes, and the wind in your hair;
A flutter of snow, a shower of rain,
This day will not come around again.

Dust if you must, but bear in mind,
Old age will come and it’s not kind.
And when you go (and go you must)
You, yourself, will make more dust.

În altă ordine de idei, cum stați cu curățenia de Paști?

8 Replies to “Dust if you must”

  1. Toate bune si frumoase pana-ti face felina atac de astm de la parul lu’ fra-su’. Atunci dust because you must :D. Ca sa nu mai vorbim ca doamnele din viata noastra nu-s asa volubile daca ignori, mai ales in ajun de sarbatori, putinele indatoriri casnice, hehehehe.

  2. O poezie plina de inteles profund.
    Mai exact : “Sa nu ne pierdem timpul vieti noastre atat de pretios in NIMICURI, dar sa ne bucuram de viata cat mai mult, gustand din fiecare experienta ce ni se prezita, insa cu intelepciune, ADAUG EU!!”

    Numai bine!

Leave a Reply