Crăciun fericit și din partea giganților media!

i can see you

Sursa.

Știți ce cred eu? Că telefonul smart are două niveluri de acces: nivelul utilizator și nivelul Moș Crăciun. Care moș trebuie să știe întotdeauna ce-și dorește utilizatorul, pentru a fi infailibil și a-i putea aduce exact cadoul la care visează.

13 Replies to “Crăciun fericit și din partea giganților media!”

 1. E plina România de “uriasi” misogini, al caror dumnezeu este “Mamona”ce lucreaza cu “prorocul mincinos” mass-media otv & 6tv si alte “canale” cu (semne si miracole iluzorii) sponsorizate de acesti “uriasi” straini de Adevarul Absolut Atemporal eliberator al constientei de sine. No offence, aucun personne !…
  *http://www.msn.com/fr-fr/sport/football/le-d%c3%a9rapage-sexiste-de-gigi-becali/ar-BBRq4iS?li=BBoJIji&ocid=AARDHP

 2. P.S. Acesti “uriasi lupi”, (social-media) au “pastorit” condus si continua sa împinga batrâna Românie înca din ’89 la decadenta si MAREA DEPRESIE, spre periferia EUUE, manipulaând “turmele” îmbatrânite, împrastiate, slabite si risipite prin labirintul junglei obscure, a retelelor de socializare politico-religioase pline de capcane si “fiare” lacome si înfometate, clonate, robotizate, lipsite de mila, demnitate si umanitate…

 3. Iosif, ești obositor și dai dovadă de prostie repetând mereu și mereu același lucru. Nu observi că exact asta faci? Că reiei tot timpul același mesaj? Că toate comentariile tale de pe toate blogurile se pot rezuma la 2-3 idei principale, pe care le spui din nou și din nou, ca un pickup stricat? De ce simți nevoia să le reiterezi? Că le-am înțeles de prima dată. Nu-i nevoie să aud aceleași lucruri și mâine, și poimâine, și săptămâna viitoare. Care-i sensul? Ai zis o dată, deja am priceput ce-ai avut de spus.

  Care-i contribuția ta pe bloguri? Ce spui tu nou, față de ce ai spus ieri sau alaltăieri sau săptămâna trecută? Încearcă să devii mai inteligent și să vii cu lucruri noi. Ține cont pe net vorbești cu oameni inteligenți. Ce spui tu este pe nivelul unor copii de grădiniță, cărora trebuie să le repeți de 10 ori un lucru ca să li se întipărească în minte. Eu nu sunt la grădiniță.

  Îți doresc mai mult bun simț și mai multă inteligență în 2019! Sărbători fericite!

 4. Pai tu crezi ca cineva il mai citeste dupa 3-4 comentarii? E ca un spam, teribil de usor de ignorat.

 5. Pe oamenii ca mine, fără ascunzișuri, ne doare undeva. Ne citește careva preferințele? Bravo nouă.
  Ceilalți, cei care vor să se ascundă, nu vor vrea nicio șansă. Iar cei deștepți vor ști să profite de o amărâtă de reclamă. Acceptați, nu vă stresați. Sau nu.

 6. @Vladimir

  În esență fiecare e liber să se manifeste cum vrea. Nu mă deranjează nici criticile sau înjurăturile altora. Dar încep să mă întreb cât de inspirat e să permit etalarea unor comentarii de tip maculatură pe blogul meu. Atunci când nu aduc niciun plus valoare, ba chiar iau forma unei poluări textuale, sunt repetitive și pot fi prevenite. Care-i sensul în a le lăsa „la liber”? Poate ar trebui să fiu mai selectiv.

  @vax-albina

  Nu ai dreptate. Pasivitatea nu-i niciodată o soluție. Iar monitorizarea e mult mai facilă când ridici toate barierele și nu-ți mai pasă. Ce spui tu e analogic cu următorul raționament: „Dacă un hoț vrea cu adevărat oricum îți poate sparge orice lacăt și intra în casă, așa că ce rost are să mai închizi ușa la plecare? Mai bine o lași deschisă, că oricum nu ești bogat și deci n-are ce fura de la tine.” Realizezi că e o linie de gândire complet eronată?

  Indolența și pasivitatea sunt semințele oricărei forme de dictaturi. Care nu se instaurează brusc, ci treptat. Puțin câte puțin, pentru că în fazele incipiente oamenii adoptă atitudinea ta, până când e prea târziu să se mai opună.

 7. @Al dus
  Te lupti cu morile de vânt,
  Si îti consumi ‘inteligenta’.
  EU SUNT iesit din spatiu-timp,
  Si-MI vei simti mereu prezenta
  Sunt calator ATEMPORAL
  Dincolo de perceptia primara,
  Rascumparat sus la Calvar,
  De CEL CE ESTE, *VIATA* MEA REALA…

 8. Păi dacă ești ieșit din spațiu-timp, cum să-ți simt prezența? Că eu trăiesc în spațiu-timp și tu ești ieșit din spațiu-timp, deci nu ești prezent. Și dacă ești ieșit, cine a scris comentariul de mai sus pe blogul ăsta din spațiu-timp? Fantoma ta pământească?

 9. 🙂 ))) *Spiritul Sfânt* al Adevarului Absolut Atemporal…***MÂNGÂIETORUL si ELIBERATORUL*** din (sf)Era IQ-ul gândirii primare, pamântesti, relative, efemere, imprevizibile, bolnavicioase, limitate, moarte !…
  The end ! 🙂

Leave a Reply