House (2004)

N-am văzut decât (primele) două episoade din House. Serialul1prolific, a avut 8 sezoane îl are în centru pe dr. Gregory House2jucat de Hugh Laurie, un diagnostician strălucit dar nu foarte sociabil, care, împreună cu echipa lui de medici, rezolvă cazuri dintre cele mai felurite. Asta fiind o traducere destul de fidelă a sinopsisului de pe IMDb: „An antisocial maverick doctor who specializes in diagnostic medicine does whatever it takes to solve puzzling cases that come his way using his crack team of doctors and his wits.”, dar care se potrivește foarte bine la ce-am văzut până acum.

House (2004)

House este un serial bine realizat, cu o echipă de actori talentați3o amintesc aici și pe Jennifer Morrison și un scenariu adresat publicului matur. A se citi dramă realistă4cu elemente amuzante presărate pe ici-colo, cu câte o poveste ingenioasă în fiecare episod, poveste în care lucrurile nu se sfârșesc neapărat așa cum te-ai aștepta (în mod pueril sau idealist). Adăugați la asta interacțiunile protagonistului cu cei din jurul lui: șefi, colegi, subalterni sau pacienți, care sunt delicioase, și veți obține rețeta unui serial care te poate face – dacă nu să-l urmărești cap-coadă, măcar să te uiți la el din când în când. Și atunci, de ce l-am abandonat?

Singura vină pe care i-am putut-o găsi în doar două episoade a fost tematica. Nu văd destule drame în jurul meu, n-avem destui canceroși, nu-i viața destul de sumbră? De ce și într-un serial, pe care-l urmăresc tocmai ca să evadez din realitate? Dați-mi o altă perspectivă, mai luminoasă, mai optimistă. Sau, dacă țineți morțiș să-mi arătați aceleași boli, faceți-o într-un mod cathartic, din care să pot extrage și alt mesaj afară de „viața e reductibilă la un hazard absurd și necruțător”, episod după episod. Din bube, mucegaiuri și noroi… iscat-am frumuseți și filme noi.

Poate că unii vor fi dispuși să treacă peste acest mic impediment, dar pentru mine a fost prea mult. Sunt sensibil, ce vreți?

2 Replies to “House (2004)”

  1. Situatie mai oribila ca asta nici ca veti avea. Cum sa plasati o comanda pentru Titan Gel. Atentie mare, totul este simplu. Dati click pe butonul de mai jos, iar apoi va va duce pe alt site. Acolo gasiti niste chenare goale unde va trebui sa plasati numele vostru, numarul de telefon si adresa si sa dati click pe “trimite comanda”. In scurt timp, cineva de acolo va contacteaza telefonic pentru a confirma comanda. Pachetul il veti primi prin curierat rapid, 100% anonim fara a va da de gol ca in pachet este ceva intim, asa ca plasati comanda linistiti. pareri despre chocolate slim Titan Gel contribuie la oferirea elasticitatii pielii de la nivelul penisului cu pana la 60% si este un bun adjuvant in ceea ce priveste cresterea corpurilor poroase si cavernoase de la nivelul acestuia. Aceste beneficii se datoreaza substantei de baza a produsului Titan Gel – Bufanolidul – fiind un extras de la nivelul glandelor unei specii de broaste. Titan Gel este un produs 100% natural, aspect datorat de catre compozitia de ingrediente a acestuia, ce nu prezinta contraindicatii. Producatorii produsului Titan Gel mentioneaza faptul ca acesta poate contribui la marirea penisului cu pana la 5 cm. Dat fiind faptul ca acesta nu prezinta contraindicatii, Titan Gel se poate utiliza pe o perioada constanta de 6 luni, urmata de o perioada de pauza de 2-3 luni, pentru a impiedica ca organismul nostru sa se obisnuiasca cu produsul Titan Gel. www recinziireale com

Leave a Reply