Am fost și eu abuzată sexual

Nici eu nu sunt străină de agresiunile bărbaților, cu precădere cele din sfera hărțuirii sexuale. Să vă povestesc o experiență traumatizantă pe care am avut-o în această direcție. Eram în vizită la fosta mea colegă de bancă și cea mai bună prietenă din liceu, pe care să zicem că o cheamă Claudia și care acum locuiește al 200 de km de mine. Urma să îmi petrec toată săptămâna acolo, dar miercuri bunica Claudiei a intrat în insuficiență cardiacă și respiratorie, așa că au dus-o la spital și și-au petrecut toată noaptea cu ea. Eu am rămas acasă. Singurul din familia lor care nu a fost la spital și a rămas în casă cu mine a fost fratele Claudiei.

#metoo

Darius era un tip înalt și bine făcut, cam cu doi ani mai mare ca noi, genul de individ cu care nu vrei să te pui. În ziua precedentă am văzut că îmi aruncase câteva priviri, dar nu le-am luat în seamă. În seara aceea, fiind singură, m-am culcat mai devreme, în timp ce lumina din camera lui era încă aprinsă. La un moment dat, am simțit că ceva îmi acoperă gura. Era mâna lui Darius. Acesta venise la mine în cameră și, din senin, fără ca măcar să încerce să inițieze o conversație, că de cerut permisiunea nu mai vorbesc, a trecut direct la fapte. Pur și simplu cu o mână mi-a acoperit gura, iar cu cealaltă m-a dezvelit. M-am speriat și am vrut să țip, dar nu se auzea nimic. Atunci l-am mușcat de palmă. A icnit și a luat un tricou, pe care mi l-a pus peste gură și mi l-a înnodat la ceafă. L-a strâns așa de tare încât materialul mi-a intrat în gură și simțeam că aproape nu mai pot respira și mă înec în salivă.

Darius s-a urcat peste mine și mi-a rupt chiloții. Am încercat să mă zvârcolesc și să îl arunc jos, dar fără șanse: era mult mai solid. Nu îți dai seama de cât de puternic este un bărbat până când nu ajungi într-o astfel de situație, corp la corp cu el. Am vrut să-i strig că a doua zi vine Claudia și părinții lui înapoi, și e nebun dacă crede că o să-mi țin gura, dar călușul pe care l-a improvizat transforma urletele mele în gemete surde. Gemetele s-au întețit în momentul în care l-am simțit cum mă penetrează. Nu îi puteam face nimic, nu îl puteam nici mușca, iar mâinile îmi erau complet imobilizate de mâinile lui. Așa că nu am avut ce face decât să mă resemnez și să rabd. Iar el a continuat să-și facă treaba, insensibil la suferința mea.

La un moment dat l-am simțit că se mișcă din ce în ce mai repede și mai adânc și mi-am dat seama că e pe cale să termine, iar eu, neavând iubit, am realizat că nu dispun de nicio pastilă și eram exact în perioada fertilă, așa că vă imaginați ce putea să rezulte de aici: pe lângă viol, o sarcină nedorită. Spectrul acestei posibilități m-a făcut să gem și mai tare, căutând febril o metodă de a-l face să înțeleagă că trebuie să și-o scoată înainte să ejaculeze, dar el continua tot mai înfierbântat, și, în timp ce mă gândeam la aceste lucruri, mi-a sunat alarma de la telefon și m-am trezit.

Aplicația cu alarma am dezinstalat-o a doua zi. Din păcate, de Darius m-am despărțit în cele mai bune condiții, la sfârșitul săptămânii.

3 Replies to “Am fost și eu abuzată sexual”

  1. […] asezonată cu cuburi de gheață, ca în cazul lui Ice Bucket Challenge. De data asta, campania #metoo a scos la lumină o serie de lucruri mai puțin știute despre unele personalități până atunci […]

  2. Adică fu vis, că visul e compensatoriu, fir’ar ea să fie de alarmă, ampută un viol ca la carte, şi daca ar fi ştiut el, Darius, că i se poartă sâmbetele cu aşa aspiraţii precum violul, era cu prudenţa faţă de individa obsedată în subsidiar.
    Am râs.

Leave a Reply